Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Groupe Renault Romania sprijina IGSU la Targu Mures cu inca 120 de vehicule

Miercuri, 30 august, a luat startul la Targu Mures competitia World Rescue Challenge, organizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) in parteneriat cu World Rescue Organisation si gazduita in premiera de Romania. Aceasta reuneste, timp de trei zile, cele mai bune echipe de descarcerare si prim-ajutor din lume, cu participare din 16 tari, iar Groupe Renault Romania (GRR) sprijina IGSU si in aceasta competitiile de descarcerare si acordare a primului ajutor, care are drept scop pregatirea personalului specializat pentru interventii de urgenta. Compania asigura suport pedagogic pentru pompierii paramedici si pune la dispozitie pentru acest concurs 120 de vehicule, in conditiile in care timp de trei editii a ajuns la 230 de vehicule pentru utilizare in cadrul simularilor situatiilor de urgenta.
 

In cadrul evenimentului international de la Targu Mures GRR a expus modele adaptate nevoilor clientilor speciali de flote – Duster Ambulanta 4×4, Duster Army, Duster cu senile si Duster Pick-Up – dezvoltate de centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, in parteneriat cu carosieri agreati.
Concursul reprezinta o platforma de invatare si de testare a deprinderilor, printr-o evaluare stricta, unde participantii sunt incurajati sa isi autoevalueze tehnica si practica. Contributia GRR la aceasta competitie este extrem de bine primita de catre salvatori, in conditiile in care acestia au sansa sa exerseze notiunile teoretice pe vehicule dispuse in scenarii de accidente la scara reala.

Articole similare

Ad