Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIA Imobiliar BT Property debutează în sectorul de retail prin achiziția Funshop Park Turda

  • Foto: FIA Imobiliar BT Property

Fondul Imobiliar de Investiții Alternative BT Property a achiziționat recent Funshop Park Turda (Cluj) de la grupul polonez specializat în parcuri de vânzare cu amănuntul și alte formate de retail compacte mai mici, Scallier.

Tranzacția marchează debutul fondului pe piața de retail, cu obiectivul de a se extinde în acest sector. Funshop Park Turda este un parc de retail cu o suprafață închiriabilă de peste 9.000 de metri pătrați și dispune de clădiri certificate BREEAM, conform standardelor internaționale de sustenabilitate.

FIA Imobiliar BT Property, administrat de BT Asset Management SAI SA, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, este destinat investitorilor profesionali și are o durată nedeterminată. Lansat în 2022, fondul gestionează active de 32 de milioane de euro și deține un portofoliu de imobile premium în România, cu o suprafață închiriabilă de peste 40.000 de metri pătrați. Este primul fond de investiții alternative specializat în investiții imobiliare, autorizat în România de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Articole similare

Ad