Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua Alfa Romeo 33 Stradale câștigă la ”Concorso di Eleganza di Villa d’Este”

La renumitul “Concorso d’Eleganza Villa d’Este” – care premiază cele mai frumoase mașini de epocă, precum și cele mai fascinante prototipuri – noua Alfa Romeo 33 Stradale a câștigat râvnitul premiu ”Design Concept Award”, confirmând că este o operă de artă în mișcare unică și inegalabilă.

Este pentru a cincea oară când un automobil Alfa Romeo primește acest premiu, modelele Brera, 8C Competizione, 8C Spider, TZ3 și Alfa Romeo 4C Concept fiind cele care au obținut premiul mai inainte. Alfa Romeo este, de asemenea, singura marcă care a câștigat ambele premii principale ale evenimentului, ”Coppa d’Oro” și ”Design Concept Award”, în același an: în 2012 și în 2002, cu Alfa Romeo 6C 1750 și Alfa Romeo Brera.

În acest an, premiul a fost acordat noii 33 Stradale, un ”manifesto” al capabilităților mărcii italiene – în prezent și în viitor – în ceea ce privește stilul și experiența de condus. Noua mașină în serie limitată se trage direct din modelul Tipo 33, un nume important în automobilismul mondial și un simbol al anilor 1960, considerată și astăzi una dintre cele mai frumoase mașini din toate timpurile. Realizat în doar 33 de unități exclusive, noul coupé cu două locuri reunește trecutul și viitorul, și este produs conform unui proces artizanal unic. Succesul modelului 33 Stradale este asigurat de frumusețea sculpturală, prin introducerea de noi elemente de design aparținând noului limbaj stilistic al mărcii. Mai exact, exteriorul întruchipează se caracterizează printr-un echilibru perfect între proporții, volume și prelucrarea suprafețelor. De asemenea, interiorul se remarcă printr-un design minimalist, o ambianță atrăgătoare și materiale care pun accentul pe experiența de condus, respectând în același timp cu fidelitate estetica și tehnologia modelului 33 Stradale din 1967.

Articole similare

Ad