Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel lansează servicii specializate de logistică rutieră pentru industria MedTech în Europa

Kuehne+Nagel vine în întâmpinarea industriei MedTech prin lansarea unor noi opțiuni de servicii pentru transportul dispozitivelor de tehnologie medicală ca parte a ofertei sale de transport rutier de mărfuri în Europa. Industria MedTech continuă să crească datorită introducerii unor tehnologii inovatoare care răspund nevoilor populației îmbătrânite și ale pacienților cu boli tot mai răspândite, precum diabetul, hipertensiunea, astmul și insuficiența cardiacă.

Oferta extinsă răspunde unei cereri de servicii logistice care nu trebuie să îndeplinească cerințele GxP, dar care totuși îndeplinesc cerințele ridicate de siguranță și calitate ale dispozitivelor medicale și de diagnosticare de mare valoare. Aceasta este disponibilă în Germania, Franța, Regatul Unit, Țările de Jos, Spania și Italia.

Ca parte a serviciului, produsele sunt transportate cu manipulare specială în cadrul rețelei de încredere a Kuehne+Nagel. Experții instruiți din centrele de competență MedTech oferă un serviciu centralizat pentru clienți și gestionează proactiv abaterile neașteptate.  În funcție de opțiunea de serviciu – MedTech sau MedTech+ – clienții pot conta, de asemenea, pe inspecții regulate ale transporturilor, vizibilitate de la un capăt la altul și livrări în mănuși albe, inclusiv instalarea dispozitivelor și îndepărtarea materialului de ambalare.

„Ceea ce este excepțional este faptul că clienții pot alege această opțiune de serviciu și pentru transporturile de grupaj, pe lângă LTL și FTL. Putem garanta calitatea prin investiții concentrate în proceduri de siguranță, personal calificat și stații și cross-dock-uri special amenajate”, a declarat Joerg Woyke, director global al Road Logistics Healthcare. „Chiar și atunci când conformitatea GxP nu este necesară pentru dispozitivele medicale, manipularea sensibilă este foarte importantă.” Dezvoltarea de noi soluții pentru clienții din domeniul sănătății este în conformitate cu Foaia de parcurs 2026 a Kuehne+Nagel, domeniul sănătății fiind un domeniu de creștere.

Articole similare

Ad