Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Innoship și Dr Max își unesc forțele pentru a eficientiza livrările în cinci țări europene

  • Foto: Innoship

Innoship, parte a Alsendo Group și soluție tehnologică inovatoare de livrare SaaS, a anunțat un nou parteneriat strategic cu Dr. Max Group, liderul lanțurilor de farmacii din Europa Centrală. Această colaborare are ca scop îmbunătățirea eficienței și experienței clienților în procesul de livrare. Parteneriatul aduce beneficii semnificative pentru operațiunile de logistică și servicii ale Dr. Max din Cehia, Slovacia, Polonia, România și Italia.

Colaborarea dintre Innoship și Dr. Max demonstrează capacitatea Innoship de a furniza o soluție avansată și cuprinzătoare, adaptată cerințelor Dr. Max. Elementul central al parteneriatului se bazează pe furnizarea unei soluții unificate, integrată pe cinci piețe (Cehia, Slovacia, Polonia, România și Italia), asigurând consecvența și eficiența în operațiunile extinse ale Dr. Max.

“Decizia pentru parteneriatul cu Innoship a fost determinată de necesitatea de a respecta criteriile noastre stricte, care se concentrează pe o soluție unificată pentru toate piețele, urmărirea livrărilor în timp real, implementarea rapidă a curierilor.”,

au precizat reprezentanții Dr Max.

Integrarea simplificată a curierilor elimină necesitatea dezvoltărilor suplimentare interne și reduce timpul de onboarding pentru curierii noi de la șase luni la 2-3 săptămâni, fără o implementare IT extinsă. Aceasta extinde opțiunile de livrare, inclusiv livrarea la domiciliu, lockere și puncte PUDO, toate accesibile printr-o experiență ușor de utilizat. Alocarea optimizată a curierilor permite selectarea celui mai potrivit curier în funcție de criterii specifice, asigurând eficiența atât la nivel de grup, cât și local. Urmărirea centralizată a livrărilor facilitează supravegherea pentru echipele de Servicii Suport Clienți, sporind eficiența și satisfacția clienților.

Un panou unificat pentru urmărirea performanței de livrare a curierilor oferă raportări și informații în timp real, permițând ajustări rapide ale parametrilor de business, precum costul și performanța, pentru flexibilitate și control fără precedent. Verificarea automată a acurateței facturilor curierilor reduce volumul de muncă manual, permițând direcționarea resurselor interne economisite către proiecte esențiale. Angajamentul Innoship sugerează o abordare strategică a parteneriatului, axată pe funcționalități care îmbunătățesc calitatea serviciilor și experiența clienților.

“Parteneriatul cu Dr. Max subliniază capacitatea noastră de a furniza soluții personalizate, eficiente și avansate tehnologic, pentru piata de ecommerce. Flexibilitatea platformei noastre și gama largă de servicii va permite Dr Max Group să își extindă operațiunile în mod eficient pe mai multe piețe.”,

a completat Dan Ungureanu, Cofondator și Head of Business Development, Innoship.

Articole similare

Ad