Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VGP își extinde prezența în Timișoara cu o nouă clădire

  • Foto: VGP

VGP, furnizorul european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, avansează dezvoltarea VGP Park Timișoara prin construcția celei de-a opta clădiri. Noua clădire dispune de o suprafață închiriabilă de 32.768 m², din care 11.575 m² sunt încă disponibili. Aceasta oferă spații adaptabile și eficiente, flexibile diverselor nevoi ale clienților.

Noua clădire din VGP Park Timișoara este echipată cu facilități de ultimă generație, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer și va fi certificată BREEAM Excellent. Clădirea dispune de rampe de încărcare cu diferență de nivel și drive-in-uri pentru a facilita manipularea mărfurilor și transportul acestora. De asemenea, iluminatul este asigurat cu LED pentru economii de energie și contorizare inteligentă pentru monitorizarea consumului de energie. Pardoseala industrială robustă este rezistentă la solicitări intense, iar clădirea are opțiunea de a adăuga panouri fotovoltaice pentru generarea de energie verde direct la punctul de consum.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, demonstrând angajamentul companiei pentru dezvoltare durabilă. VGP urmărește un nivel de clasificare „Excellent” pentru toate clădirile sale noi, asigurând astfel un impact minim asupra mediului.

VGP Park Timișoara este un centru logistic și industrial de primă clasă, situat strategic în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara. Parcul are șapte clădiri finalizate și găzduiește clienți din diverse sectoare, inclusiv transport, logistică, servicii de curierat, producție auto și electronice. Cu o suprafață totală de 349.098 m² și o suprafață de închiriat de 178.861 m², parcul are în prezent 15.383 m² disponibili pentru noi chiriași.

Localizarea excelentă, facilitățile moderne și inovatoare, opțiunile flexibile de extindere, serviciile de suport cuprinzătoare, costurile operaționale eficiente și accesul la forță de muncă calificată fac din VGP Park Timișoara o destinație ideală pentru afacerile care doresc să-și stabilească sau să-și extindă operațiunile. Parcul oferă unități începând de la 1.500 m² și soluții personalizate pentru operațiuni logistice de mare amploare.

Articole similare

Ad