Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks și İlkay Gündoğan devin coechipieri pentru a „împărți încărcătura”

Consolidându-și și mai mult creșterea globală, Ford Trucks colaborează acum cu İlkay Gündoğan, unul dintre jucătorii cheie ai fotbalului european și mondial.

İlkay Gündoğan, mijlocașul echipei FC Barcelona și al echipei naționale a Germaniei, cu un joc plin de fler și inteligență, va fi ambasadorul mărcii Ford Trucks. Începe colaborarea care descrie parteneriatul puternic și de încredere al Ford Trucks.

İlkay Gündoğan se remarcă în rândul fanilor fotbalului prin munca sa disciplinată, leadership-ul pe teren și inteligența jocului. Ford Trucks, care creează valoare prin viziunea sa „Sharing the Load”, și İlkay Gündoğan, care încarcă încărcătura pe teren și își împinge echipa spre vârf, împărtășesc principii similare, în special excelența și fiabilitatea.

İlkay Gündoğan declară că este foarte încântat de acest nou acord cu Ford Trucks. „Sunt mândru să colaborez cu o marcă de succes la nivel mondial precum Ford Trucks. Întotdeauna m-am străduit să ating excelența, atât pe teren, cât și în afara lui. Ford Trucks întruchipează același angajament față de excelență. Cred că vom realiza lucruri mărețe împreună”, își exprimă entuziasmul Gündoğan

Emine Coșkun, liderul de marketing al Ford Trucks, subliniază că această colaborare cu İlkay Gündoğan este interesantă pentru marca lor și spune: „İlkay Gündoğan este un nume care atrage atenția nu doar ca jucător, ci și ca lider în lumea fotbalului. Etica sa de muncă, determinarea, fiabilitatea și credința în succes se aliniază perfect cu valorile mărcii noastre. Credem că acest acord de sponsorizare va aduce noi oportunități atât pentru Ford Trucks, cât și pentru İlkay Gündoğan.”

Spotul publicitar cu Ford Trucks și İlkay Gündoğan, filmat la Barcelona, va fi difuzat pe toată durata jocurilor Euro 2024. Ca parte a acestei colaborări, comunicarea mărcii va continua pe platformele digitale până la sfârșitul lunii iunie 2025.

Articole similare

Ad