Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crossway Music Bus a apropiat copiii de muzică în Republica Cehă

IVECO Bus a făcut echipă cu trio-ul rock ceh Doctor Victor în proiectul Music Bus al trupei, oferind un autobuz Crossway Low Entry care a mers în turneu în Republica Cehă luna trecută, pentru a stimula interesul pentru muzică în rândul copiilor.

Modelul Crossway Low Entry, de 12 m lungime, a fost special echipat la interior cu un studio de înregistrare, o sală de clasă și o scenă pentru programul muzical. Music Bus a servit ca un centru educațional pentru activități diverse, cum ar fi ateliere conduse de Academia Doctor Victor și spectacole, oferind în același timp sprijin tinerilor muzicieni locali.

Pe parcursul întregii luni, autobuzul musical Crossway a făcut 14 opriri în toată țara, oferind copiilor o oportunitate unică de a descoperi muzica și de a încerca diferite instrumente. Inițiativa cu scop educațional și-a propus să inspire copiii și să le stimuleze interesul pentru muzică.

Programul a inclus și un concurs național de talente. „Suntem extrem de mândri că am sprijinit acest proiect pilot Music Bus, care se potrivește perfect cu valorile și obiectivele de incluziune ale IVECO Bus. Acest Crossway a fost special transformat pentru a oferi cât mai multor copii posibilitatea de a descoperi lumea muzicii și de a se simți inspirați”, a declarat David Kriz, CEO al Iveco Republica Cehă.

Articole similare

Ad