Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TH Trucks deschide un nou service la Craiova

TH Trucks, importatorul oficial DAF in România încă din 1992, a deschis ieri, 13 iunie, cel de-al unsprezecelea centru service în Craiova, zece din acestea fiind constructii complet noi. Prezent de peste 14 ani în regiune, dealerul DAF a considerat că a venit vremea unui service complet nou, care să respecte standardele TH Trucks de calitate şi identitate de marcă. Începând cu 2019, TH TRUCKS România face parte din grupul Turbos Hoet, cel mai mare dealer DAF din Europa și din lume, prezent în peste 60 de locații și 10 țări. Pe parcursul evenimentului, în curtea centrului de service au fost expuse modelele noi de camioane DAF, pregătite pentru a fi testate de clienți. 

Noul centru de service are o suprafață totală de 10.000 mp, din care  atelierul propriu zis are circa 1.300 mp. Clădirea dispune de 6 canale de lucru, fiind echipată cu echipamente de diagnoză și întreținere, specifice DAF.

“TH Trucks are în organizație oameni cu adevărat pasionați și dedicați care prin acest proiect vor aduce cele mai bune servicii pentru întreținerea și dezvoltarea business-urilor clienților, aici în Craiova. De asemenea, un rol important îl au și noile camioane DAF, ce au fost premiate doi ani la rând cu cea mai înaltă distincție International Truck of the Year”, a declarat Sandu Stoica, director general TH TRUCKS România

Alegerea deschiderii unui nou service în Craiova nu a fost întâmplătoare, deoarece această zonă este într-o continuă dezvoltare, dezvoltarea fiind legată într-o oarecare măsură de expansiunea uzinei Ford din localitate.

„Doresc să exprim recunoștința noastră față de autoritățile locale pentru sprijinul și deschiderea pe care ni le-au arătat în toată această perioadă. Suntem extrem de entuziasmați de oportunitățile pe care le oferă această regiune și suntem convinși că vom aduce contribuții semnificative”, a adăugat Sandu Stoica.

Noul centru de service TH Trucks reprezintă o nouă etapă a evoluției grupului belgian în România. Echipa de service din Craiova este manageriată de Romeo Neagoe, director de dealer Craiova, care oferă cele mai bune soluții pentru clienți și flotele lor.

În curând aici va fi inaugurată și o stație de montaj și inițializare de tahografe, compania fiind pregătită cu câteva mii de tahografe de generație a doua pe stoc pentru a putea oferi clienților o soluție rapidă de a răspunde cerinţelor legislative europene. Prețurile pe care le oferă sunt mai mult decât competitive și le pot oferi clienților lor ca piese de schimb pentru a le monta în unitățile pe care fie le dețin, fie le aleg din anumite motive.

Grupul TH se gândește în a investi în continuare în această locație pentru a putea dezvolta și face reparații după accident de o complexitate medie spre mare. Echipamentul care există în momentul de față permite service-ului să realizeze aceste tipuri de reparații, dar limitate din punct de vedere al complexității. Focusul lor este pe întreținerea și mentenanța camioanelor care operează în această zonă. TH TRUCKS va continua să investească nu doar în locații noi, ci și în oameni. Următorul pas va fi în Republica Moldova, apoi Iași. Ținând cont că Republica Moldova se dezvoltă constant, apetitul clienților din zonă crește și el la fel de mult pentru toate tipurile de vehicule comerciale. Astfel, importatorul DAF a luat decizia de a introduce această zonă în planul lor de investiții. În final, grupul TH vrea ca rețeaua pe care o deține să fie una proprie, controlată de o singură entitate și de a nu a mai avea locații închiriate precum în trecut. 

Articole similare

Ad