Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Safety Broker în parteneriat cu UXO pune la dispoziție aplicația care va permite gestionarea documentelor auto și achiziția de polițe RCA

Lansată recent, aplicația UXO reprezintă o soluție inovatoare pentru șoferii din România, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa polițe de răspundere civilă auto obligatorie (RCA) direct prin intermediul platformei. Acest serviciu este disponibil datorită unui parteneriat strategic cu Safety Broker, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări din țară.

UXO nu se limitează doar la achiziționarea poliței RCA. Aceasta oferă posesorilor de autovehicule un mod eficient și centralizat de a administra toate documentele legate de mașinile lor. Indiferent dacă este vorba de reînnoirea unei polițe de asigurare sau de plata unor taxe auto, utilizatorii pot gestiona toate aceste aspecte direct din aplicație.

Mai exact, șoferii pot contracta polițe de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), pot afla informații despre valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP) sau pot efectua alte plăți pentru diferite servicii auto către rețeaua de parteneri UXO.

Procesul de încheiere a unei polițe RCA poate fi realizat integral prin UXO, în timp ce serviciile de obținere a ofertelor și de contractare a polițelor fiind oferite de către Safety Broker. Utilizatorii pot accesa acest serviciu gratuit, plătind doar prețul poliței de asigurare.

Aplicația UXO este disponibilă pentru descărcare pe App Store și Google Play, fiind astfel accesibilă utilizatorilor de dispozitive iOS și Android. Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, utilizatorii sunt invitați să viziteze platforma UXO – Aplicația tuturor șoferilor.

„Ne bucurăm să anunțăm semnarea unui nou parteneriat care vine în sprijinul comunității de șoferi din România. Aplicația UXO, reprezintă un instrument intuitiv și eficient ce facilitează gestionarea documentelor auto și achiziția de polițe RCA. Asemenea soluții tehnologice reprezintă un pas important către o digitalizare extinsă a pieței de asigurări din România. Prin parteneriatul său cu EMAG, Safety Broker acoperă deja peste 50% din piața online, și suntem ferm convinși că prin UXO vom consolida și mai mult accesibilitatea serviciilor noastre către clienții noștri.”,

a precizat Viorel Vasile, Presedinte CA Safety Broker SA.

Articole similare

Ad