Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania lansează o companie specializată în soluții de reîncărcare: Erinion

Scania a anunțat înființarea propriei companii care se va ocupa de soluții de reîncărcare private și semipublice. Prin intermediul Erinion, grupul suedez speră să faciliteze instalarea a 40.000 de noi puncte de reîncărcare la sediul clienților interesați de autocamioane electrice, ceea ce ar trebui, în același timp, să accelereze adoptarea camioanelor electrice în transportul pe distanțe medii și lungi, așa cum industria de profil se aștepta în urmă cu câțiva ani, dar lucru care nu s-a întâmplat din cauza lipsei infrastructurii necesare și a subvențiilor din partea guvernelor.

Producătorul își bazează decizia pe o serie de studii care arată că încărcarea la depou va fi alegerea preferată pentru operațiunile pe distanțe scurte și medii. Acest lucru se datorează faptului că garantează timpi de încărcare previzibili, un timp de funcționare sporit și, mai ales, costuri de energie previzibile și stabile.

Erinion oferă hardware, software, finanțare și serviciile operaționale necesare pentru operarea încărcării la scară largă.

Prin această inițiativă, Scania vrea să crească timpul de utilizare a camioanelor electrice prin evitarea situațiilor în care clientul pendulează între furnizorul de camion și cel al stației de reîncărcare atunci când apar probleme la alimentarea cu energie și oferirea confortului pentru client de a avea un singur partener de discuții și de a rezolva rapid orice probleme de nefuncționare. Astfel, clienții care optează pentru camioane electrice au posibilitatea de a eficientiza folosința de camioane electrice și de a micșora costul total de proprietate pentru camioanele electrice și de a-l aduce cât mai aproape de cel al vehiculelor diesel.

Articole similare

Ad