Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TransLogistica România 2024: USER deschide oficial evenimentul cu un program excepțional pentru sala de conferințe

Conferința organizată de Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) în prima zi a celei de-a doua ediții TransLogistica România din 2023, a oferit o platformă de discuții pentru profesioniștii din industria logistică, transport, mediul de afaceri și mediul academic. Evenimentul a abordat două teme principale: pregătirea profesională continuă în transporturi și expediții și transportul intermodal – provocări și oportunități.

În prima parte a conferinței au fost prezentate cursurile de expediții pentru obținerea diplomei FIATA și implicarea USER în formarea profesională din domeniu.

În continuare, Anamaria Ilie, Șef de Lucrări la Facultatea de Transporturi, Departamentul Transporturi, Trafic și Logistică, POLITEHNICA București, a subliniat parteneriatul USER cu Facultatea de Transporturi si a contribuției educației universitare în formarea specialiștilor din domeniul expedițiilor și logisticii. De asemenea, Dan Mărgărit, trainer în cadrul IFPTR, a evidențiat importanța pregătirii profesionale continue în relația forwarder-dispecer-conducător auto.

Partea a doua a conferinței a tratat subiectul transportului intermodal, unde USER l-a invitat pe Claudiu Staicu, Director general Direcția Generală Proiecte Europene Transport – Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, care a prezentat oportunitățile de finanțare prin fonduri europene pentru terminalele intermodale din țară, prezentarea sa fiind completată de proiecte finalizate.

Prima ediție în care a fost organizată sala de conferințe din cadrul târgului a fost un succes, urmând ca în anul 2024, parteneriatul dintre USER și TransLogistica România să se dezvolte și mai mult. Conferința din cadrul ediției de anul acesta va debuta tot cu sprijinul USER, având în vedere experiența în domeniul expozițiilor de transport și logistică, precum și contactele cu societăți comerciale din domeniu.

Deschiderea oficială a ediției TransLogistica 2024 va fi făcută de organizatorii evenimentului, alături de USER, care este partener principal.

În acest an, târgul a înregistrat deja peste 50 de expozanți, iar organizatorii prognozează participarea a aproximativ 110-120 de expozanți. În calitate de partener principal al evenimentului, USER invită și alte companii să participe, oferindu-le oportunitatea de a se alătura unei platforme de networking și de a-și prezenta produsele și serviciile într-un cadru profesionist.

Vă invităm să rămâneți aproape, urmărind activitatea USER și TransLogistica, atât pe site, cât și pe social media, detaliile privind programul conferinței, speakerii și temele urmând să fie distribuite în curând. Participarea la TransLogistica România oferă o oportunitate excelentă de a interacționa cu profesioniști din industrie, de a învăța din prezentările și discuțiile tematice și de a descoperi noi parteneriate și oportunități de afaceri.

Nu ratați șansa de a face parte din acest eveniment de referință în domeniul transporturilor și logisticii!

Articole similare

Ad