Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transport marfă Bulgaria zilnic, în regim de grupaj

Raben Group este prezent în România și Bulgaria, fapt ce îi permite să ofere soluții de transport de marfă în regim de grupaj eficiente din punct de vedere al timpului de tranzit și competitive din punct de vedere al costurilor.

Eficiența și fiabilitatea transportului de marfă sunt esențiale pentru succesul afacerilor, într-o economie globalizată, foarte competitivă. Acesta este motivul pentru care Raben Group, s-a extins în noiembrie 2019 și în Bulgaria, deschizând primul său depozit în Sofia. Pasul a fost făcut nu doar pentru a câștiga o nouă piață, dar și pentru a optimiza fluxul de mărfuri care se îndreptau deja către Bulgaria din România și alte țări Europene unde Raben Group este prezent.

De la deschiderea din 2019, transportul transfrontalier între România și Bulgaria oferit de Raben s-a dezvoltat, datorită operării unor servicii de transport în regim de grupaj de înaltă calitate și dezvoltării unor soluții esențiale pentru companiile care doresc să-și optimizeze costurile și să-și eficientizeze lanțul de aprovizionare. Unul dintre punctele forte ale Raben Group este flexibilitatea și capacitatea de a oferi soluții personalizate pentru fiecare client. Fie că este vorba de transportul mărfurilor paletizate, al produselor fragile sau al bunurilor de mare valoare, Raben are expertiza necesară pentru a gestiona fiecare detaliu cu precizie și profesionalism. Transportul de marfă către Bulgaria este un proces simplu și lipsit de griji pentru orice companie care colaborează cu Raben, datorită transparenței, siguranței și predictibilității pe care compania le oferă.

Raben operează două rute zilnice directe care leagă România de Bulgaria: Timișoara – Sofia și București – Ruse – Stara Zagora. Ambele rute optimizate operațional, oferă acces la soluția de transport marfă  Bulgaria, cu un timp de tranzit de 24/48 de ore, pentru orice localitate din Bulgaria. Aceste rute zilnice asigură o acoperire largă și flexibilă, permițând clienților să își planifice transporturile în funcție de nevoile lor specifice. Indiferent de destinația mărfurilor, Raben se angajează să livreze la timp și în siguranță.

În plus, Raben se angajează să mențină cele mai înalte standarde de siguranță și sustenabilitate în toate operațiunile sale. Compania asigură monitorizarea continuă a transporturilor și respectarea normelor de mediu, contribuind astfel la un viitor mai verde și mai sustenabil. Cu soluții avansate tehnologic și conexiuni zilnice directe, Raben transformă provocările logistice în avantaje competitive. Descoperiți mai multe despre serviciile oferite de Raben accesând pagina dedicată: Transport Marfă Bulgaria.

Mai multe informații

Raben Group

Raben Group este un furnizor olandez de logistică, care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.

Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață, permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.

Grupul are peste 165 de filiale proprii în 15 țări europene (Polonia, Germania, Olanda, Cehia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, România, Bulgaria, Grecia, Italia,  Austria), gestionând aproximativ 1.600.000 m2 capacitate de depozitare, iar în fiecare zi trimite 13.500 de camioane pe drumuri. Totuși, totul a pornit de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, ceea ce afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții. În România, Raben Group este prezent cu o rețea de 9 depozite proprii în București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Craiova, Oradea, Baia Mare, Roman, Buzău.

Raben înseamnă „Oameni cu Drive”; este o echipă care iubește provocările și joacă întotdeauna pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 11.000 de angajați are propriul impuls individual care face ca echipa să avanseze. Ne distingem prin antreprenoriat, energie și căutăm mereu mai mult.

Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci și o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, își implementează constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social.

Mai multe informații disponibile la: https://romania.raben-group.com/

Articole similare

Ad