Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Syntronic deschide o nouă locație în Timișoara, consolidându-și astfel prezența pe piața europeană

  • Foto: Syntronic

Compania suedeză Syntronic a deschis un nou sediu permanent în România, sub denumirea de Syntronic Production and Aftermarket Services S.R.L. Noua entitate va fi situată în Timișoara, oraș cunoscut pentru infrastructura sa de producție eficientă și forța de muncă înalt calificată.

Extinderea companiei Syntronic în țară se reflectă în strategia de a oferi soluții rentabile de producție și reparație a componentelor electronice clienților noi și existenți. İnițial, noua unitate din Timișoara se va ocupa pe servicii de reparații pentru a acoperi cererea crescută de soluții eficiente și de înaltă calitate pe piața EMEA. Noul demers subliniază angajamentul Syntronic de a prelungi ciclurile de viață ale produselor, promovând durabilitatea mediului și responsabilitatea socială.

În a doua etapă, Syntronic va trece la producția de volume mai mari, oferind atât producție la costuri reduse, cât și servicii de reparații. Echipa locală va beneficia de expertiza de producție din Suedia și Canada.

Timișoara, supranumită Silicon Valley europeană, este cunoscută pentru forța de muncă calificată și tehnologiile de ultimă oră. Locația Syntronic va oferi clienților inclusiv gestionarea pieselor de schimb, precum și soluții logistice pentru operațiuni eficiente.

Syntronic plănuiește extinderea în România pentru producție, servicii aftermarket și logistică. Syntronic Production and Aftermarket Services S.R.L. este cea mai recentă adiție la rețeaua globală a companiei, prezentă în peste nouă țări cu aproximativ 2.000 de angajați.

„Cu noua noastră locație din România, suntem pregătiți să deservim clienții care caută servicii eficiente și rentabile de producție și reparații electronice în regiunea EMEA”, precizează Björn Jansson, fondator și CEO al Syntronic Group.

„Extinderea noastră în România reflectă angajamentul nostru de a oferi soluții clientelei noastre internaționale în conformitate cu abordarea noastră «prezență locală, expertiză globală».”

Articole similare

Ad