Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

2-4 august: Camioanele tunate se adună din nou în Cetate la Alba Iulia

Truck Tuning Art (TTA) reia tradiţia concursurilor de running pentru camioane şi organizează o nouă ediţie a evenimentului déjà consacrat care are loc între zidurile Cetăţii din Alba Iulia.

După ce anul trecut evenimentul a reuşit să strângă aproape 150 de autovehicule expuse, pe lângă camioane fiind şi câteva microbuze tunate şi chiar şi un autocar, anul acesta organizatorii aşteaptă peste 100 de camioane, multe şi din afara ţării, care îşi vor etala picturile tematice, claxoanele şi sistemele de sunet, lucrăturile interioare din piele sau stofă, motoarele tunate şi, bineînţeles, povestea care stă în spatele fiecărei înfrumuseţări a caselor pe roţi a şoferilor.

Organizatorii promit şi anul acesta multă voie bună, muzică şi o ambianţă care atrage nu numai transportatorii, şoferii şi iubitorii de camioane, ci şi toată suflarea oraşului Alba Iulia şi din împrejurimi, mai ales copii, pentru care camioanele sunt nu numai casele taţilor sau rudelor din familie care lucrează ca şoferi profesionişti, ci şi adevăraţi super eroi, precum figurinile oţelite din parcurile de distracţii.

După defilarea grandioasă de vineri seara, când camioanele “descalecă » în Cetate, sâmbătă juriul format din reprezentanţi ai sponsorilor evenimentului, cât şi ai TTA, evaluează concurenţii, în timp ce publicul larg se bucură de spectacolul oferit de miile de cai putere adunate de la toate autocamioanele expuse.

Duminică, 4 august, are loc festivitatea de premiere a celor mai perfomante camioane. Se acordă 9 premii : Best Paint, Best Exterior, Best Interior, Best Horn, Best Holland Style, Best Sound, Best Exhaust, Best Old School şi, bineînţeles, Best Truck of the Show.

Publicul larg va putea în continuare vota pentru Premiul Publicului, vizitatorii fiind încurajaţi să îşi exprime votul de tombolele organizate pentru cei care participă la selecţia camionului preferat de public.

Citeşte şi:

Articole similare

Ad