Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tunelul Heinenoord (Olanda) se închide două săptămâni începând cu 26 iulie

Închiderea tunelului în ambele direcții, de pe 26 iulie ora 22:00 până pe 9 august ora 05:00, este, așa cum explică asociația olandeză de transport și logistică TLN, ultima de lungă durată necesară pentru renovarea completă a acestuia. Mai târziu în 2024 vor urma închideri la final de săptămână și noaptea, astfel încât renovarea să fie finalizată până la sfârșitul anului.

În aceste condiții, firmele care fac transport de mărfuri trebuie să ia în considerare devierile prin A15, A16 și S17 și invers (aveți aici harta devierilor: View the diversion map here) și durata suplimentară a unei curse, care poate fi de până la o oră în timpul perioadelor de vârf.

TLN mai arată că fiecare tunel nou sau renovat cu o înălțime utilă mai mică de 4,70 m trebuie să aibă un sistem de detectare a înălțimii. Înălțimea tunelului Heinenoord din A29 este în continuare aceeași ca înainte de renovare, dar pentru a respecta legislația va funcționa, de la 9 august, un sistem de detectare a înălțimii care face măsurători, în trei locuri, doar pe drumul direct A29 către tunelul Heinenoord. Prima este cu mult înainte de tunel, astfel încât șoferul să poată alege la nevoie o altă rută. La setarea sistemului de detectare a înălțimii se ține cont de o marjă de câțiva centimetri, dar o prelată care flutură sau o încărcătură prea mare pot face ca vehiculul să fie prea înalt. Sfatul, în această situație, este ca firmele de transport să măsoare întotdeauna înălțimea vehiculului după încărcare și descărcare și să se asigure că nu iese încărcătura și că prelatele se prezintă corespunzător, pentru a nu risca amenzi.

Articole similare

Ad