Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aproape 200 de infracțiuni într-o zi depistate de poliția germană pe A7 în ceea ce privește interdicția de depășire la camioane

În timpul unui control de cinci ore pe autostrada A7 din Hamburg, poliția a prins aproape 200 de șoferi de camioane care efectuau depășiri. Potrivit poliției din Hamburg, au fost inițiate în total 192 de proceduri contravenționale.

Din motive de siguranță, depășirea este interzisă pentru camioane, autobuze și autocare în ambele sensuri pe autostrada A7 între tunelul de lângă Hamburg-Stellingen și tunelul Elba. Acest lucru este indicat pe semnele de circulație electronice de deasupra carosabilului.

Pentru campania “Mobil. Dar în siguranță!”, au fost mobilizați 22 de polițiști, dintre care șapte pe motociclete. Orice persoană surprinsă pe banda de depășire a fost condusă direct în afara autostrăzii și oprită acolo. În plus, camioanele și remorcile care au fost trase pe dreapta au fost verificate pentru defecte tehnice și siguranța încărcăturii.

Contextul controalelor este și acela că numai în acest an au avut loc deja aproximativ 150 de accidente pe autostrada A7 din cauza nerespectării interdicției de depășire. Șoferii de camioane sau ansambluri de camioane care părăsesc banda proprie în ciuda interdicției de depășire trebuie să plătească o amendă de 70 de euro și primesc un punct la Flensburg. Un total de 23 de vehicule au fost verificate joi, 18 iulie. De asemenea, poliția a descoperit că un camion fusese manipulat. Șoferul nu avea cartea de conducător auto necesară și, probabil, conducea de prea mult timp. De asemenea, polițiștii au descoperit defecte la sistemul Ad Blue și conducte de frână blocate. Șoferului nu i s-a permis să continue să conducă, iar camionul articulat a fost imobilizat pentru moment.

Articole similare

Ad