Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2024

Dragi prieteni!

Înainte de a vă face planurile pentru această toamnă, ne face plăcere să vă anunțăm că pe 7 noiembrie va avea loc Gala Tranzit la Cluj, ca în ultimii 11 ani, la Grand Hotel Italia.

Programul începe la 11:00 cu primirea oaspeților și posibilități de socializare cu partenerii noștri menționați mai jos.

Reprezentanți importanți ai autorităților, consultanți fiscali și avocați cu experiență pe transporturi, manageri ai unora dintre companiile care au cunoscut cele mai dinamice dezvoltări în ultimii ani vor veni în fața dvs. pentru a vă împărtăși din cunoștințele și expertiza lor

Seara vom premia, ca de obicei, cel mai eficient operator de transport marfă cu capital românesc și cel mai eficient operator de transport marfă cu capital străin, alături de Managerul Anului. În plus, vom selecta eficiența și pe segmente specializate de transport, dar ne vom uita și la “cea mai rapidă expansiune în 2023” și “cea mai bună eficiență în exploatare”.

Toate aceste analize financiare se bazează pe rezultatele înregistrate în anul fiscal 2023 – cifrele raportate pe site-ul Ministerului de Finanțe dar și indicatori de rentabilitate și stabilitate financiară calculați de consultanți fiscali specializați.

Și, ca în fiecare an, am invitat artiști de excepție, cu mulți ani de experiență în spate, Fără Zahăr și Vunk, să concerteze în finalul zilei.

Partenerii evenimentului din acest an promit expuneri în premieră de modele de camion, soluții și oferte speciale și vă invită la întâlniri personalizate pentru pregătirea achizițiilor din 2025.

Printre parteneri, se numără:

Eurocleaner, Prometeon, Prinx, Shell, Hankook, IDS, Iveco, Mercedes-Benz Trucks, Ford Trucks, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks, TH Trucks, EBV Finance, UTA, MOL, Oscar Downstream, CTE Trailers, Transporeon, smart diesel DKV, Premium Lubricants (Delo), Move Expert, EuroWAG, Transics, TimoCom, EuroGate, Safe Fleet etc.

Asteptam inscrierile dvs. După cum știți, restaurantul hotelului nu permite mai mult de 650 de locuri la masa de seara, iar cei care se inscriu printre ultimii vor lua cina în cel de-al doilea restaurant din hotel, urmând ca la show sa ne strangem toti în restaurantul mare.

Va multumim pentru intelegere și așteptăm să ne fiți din nou alături la un eveniment de excepție! 😊

post-large-portrait
7 noiembrie
Cluj, Grand Hotel Italia

Program

Parteneri Sortează după:

mol
Eurocleaner
new design ad blue
Prometeon
Prinx
Shell
AIC Trucks
Daimler Truck
EBV Finance
iveco
man mhs
renault trucks
TH Trucks
uta
volvo
CTE Trailers
Hankook
lukoil
safe fleet
KARCHER
verag
eurowag
asko
oscar
ids
as24
Total Energy
smartdiesel-dkv
Caldini
webfleet
Transporeon
Move Expert
Trelo
Premium Lubricants
Arobs
Affinity
Axxes
Eurogate
LKW Walter