Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TAROM continuă tradiția de a transporta Echipa Olimpică a României spre Jocurile Olimpice 2024, la bordul aeronavei „Nadia Comăneci”

  • Foto: TAROM

În calitate de partener oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), TAROM va asigura transportul delegației Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfășura între 26 iulie și 11 august 2024. Lotul olimpic a decolat pe 21 iulie, cu o cursă charter TAROM spre Paris, la bordul aeronavei Boeing 737-800, redenumită recent „Nadia Comăneci”.

Echipa Olimpică a României – Team România – este alcătuită din 107 sportivi care vor concura la 18 discipline sportive diferite. Compania a obținut acordul gimnastei române, deținătoare a cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice, pentru redenumirea aeronavei „Nadia Comăneci”.

În mod tradițional, compania Națională de Transporturi Aeriene Române – TAROM își reafirmă angajamentul de a sprijini sportivii români în competițiile internaționale, asigurând transportul delegației Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

„Suntem extrem de onorați să susținem Echipa Olimpică a României și să asigurăm transportul lor la unul dintre cele mai importante evenimente sportive mondiale. TAROM este un partener de încredere al sportului românesc și ne bucurăm să fim lângă sportivii noștri.”, a declarat Narcis Obeadă, director comercial TAROM.

„Drumul spre Jocurile Olimpice de la Paris înseamnă apropierea de visul olimpic. Echipa noastră este pregătită și abia așteaptă să intre în arena olimpică. Ne bucurăm că am plecat la drum împreună cu «Nadia Comăneci», un simbol al sportului mondial, și sunt convins că această asociere cu aeronava TAROM va fi de bun augur pentru olimpicii noștri. La Paris, Team Romania va fi România în fața lumii. Team Romania mulțumește partenerului TAROM pentru că a asigurat transportul Echipei Olimpice spre Franța!”, a precizat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Articole similare

Ad