Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

3 jocuri cu camioane pe care merită să le încerci

În ultimii ani, dezvoltatorii de jocuri au acordat o atenție sporită producțiilor cu camioane. Cel mai cunoscut joc cu camioane la nivel mondial este Euro Truck Simulator 2, pe care milioane de oameni l-au jucat. Totuși, există mai multe jocuri cu camioane.

În rândurile următoare, îți prezentăm câteva jocuri populare cu camioane ce merită încercate.

Euro Truck Simulator 2

Este cel mai cunoscut joc de acest gen. A fost lansat în 2012 ca o continuare a producției din 2008 și a primit îmbunătățiri constante. A fost dezvoltat de compania SCS Software și poate fi încercat pe Microsoft Windows, Linux și macOS. Jocul a fost vândut în peste 10 milioane de exemplare și se bucură de o popularitate uriașă. Tocmai din acest motiv au fost create noi hărți, pentru a aduce un plus de realism producției în timp ce ești în tranzit. Ultimul update a fost lansat în luna mai 2024 și a adus inclusiv orașe din Suedia.

Recenziile Euro Truck Simulator 2 sunt bune în mediul online, iar vânzările excelente pe care jocul le are sunt o dovadă a faptului că o producție din 2012 încă poate fi relevantă și 12 ani mai târziu. În plus, Euro Truck Simulator 2 a fost desemnat cel mai bun simulator al anului 2012 la gala PC Gamer. Faptul că se poate juca și în versiunea multiplayer este un alt plus pe care Euro Truck Simulator 2 îl are. Un avantaj al jocului este și prețul mic. La ora publicării acestui articol, prețul pentru Euro Truck Simulator 2 pleacă de la 25 RON pe site-urile de specialitate.

Wild Trucks

Pentru amatorii de jocuri cu pacanele de top există câteva titluri inspirate din viața șoferilor de camion. Printre cele mai populare este Wild Trucks, o producție lansată de compania Habanero. Slotul se remarcă printr-o coloană sonoră dinamică și o grafică bună. Ca simboluri găsim câteva camioane impunătoare, de mai multe culori, în timp ce Wild-ul din acest joc este un trofeu. Alte simboluri care plătesc mai puțin sunt o anvelopă, pompă de benzină, zaruri și o șapcă.

Slotul beneficiază și de rotiri gratuite. Cele mai multe, 75 la număr, vor fi acordate dacă simbolul Wild va fi afișat pe rolele 1, 3 și 5. Jocul Wild Trucks are în total 15 linii de plată fixe.

Truckers of Europe 3

Acest joc este destinat în special celor care le place distracția pe mobil. Poate fi încercat atât pe Android cât și pe iOS și se remarcă prin grafica sa foarte bună. Se aseamănă destul de mult cu Euro Truck Simulator 2, conceptul fiind același. Are peste 10 milioane de descărcări la nivel mondial, iar recenziile sunt destul de bune. Pe Apple Store are nota 4.2, iar în Magazin Play are 4.3 din aproape 400 de mii de voturi exprimate.

Prin intermediul acestui joc intri în pielea unui șofer de camion care primește diverse curse pe drumurile din Europa. Grafica este foarte realistă, ba chiar și condițiile meteo se schimbă pe durata unei curse. Poți intra la benzinărie ori la service auto, poți merge la spălătorie, iar acțiunea poate fi redată din mai multe unghiuri. Cel mai interesant este, desigur, cel în care ești la volan. Varietatea de camioane este, de asemenea, bună, astfel că poți transporta inclusiv lucruri atipice. Per total, Truckers of Europe 3 este unul dintre cele mai interesante jocuri cu camioane de pe dispozitivele mobile.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Articole similare

Ad