Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iubitorii de camioane speciale sunt aşteptaţi la Alba Iulia în acest week-end

Între 2 şi 4 august, toate drumurile titanilor șoselelor conduc în Cetatea Alba Carolina, acolo unde, potrivit organizatorilor, peste 200 de expozanți veniți din țară și străinătate își vor demonstra pasiunea pentru arta truck tuningului în cadrul celei de a 5-a ediții cincinale a deja consacratului Truck Tuning Art – eveniment de brand al capitalei de suflet a României.

Vineri după amiaza coloana de circa 2 kilometri de camioane va intra în Alba Iulia pentru a fi parcate în şanţurile Cetăţii.

Organizatorii anunţă multe noutăţi, printre care şi o ediţie limitată marca Svempa Scania Frost, precum şi mai mulţi participanţi străini faţă de ediţia precedentă.

Iar cum un festival de marcă se planifică până la cel mai mic detaliu familia TTA prin organizatorul Asociația „Truck Tuning Art” le-a pregătit chiar și celor mai mici dintre pasionații de camioane modificate un loc al lor, al copiilor – un parc de joacă ce va fi amplasat în proximitatea scenei ineditului festival. Cei care nu sunt în concediu sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, la Alba Iulia. Pentru ceilalţi cre nu pot ajunge, vom reveni cu filme, ştiri şi interviuri live în fiecare zi din cele trei ale festivalului.

Articole similare

Ad