Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele fotografii ale noilor Transporter și Caravelle dezvăluie vehicule inovatoare și versatile pentru profesioniști

Volkswagen Commercial Vehicles prezintă primele fotografii ale modelului Transporter complet nou. Fiecare detaliu tehnic și fiecare funcție au fost îmbunătățite comparativ cu predecesorul. Noua generație oferă mai mult spațiu, mai multă sarcină utilă, mai multă capacitate de remorcare, mai multă eficiență și chiar mai multă perfecțiune. În timp ce Volkswagen Autovehicule Comerciale a păstrat designul distinctiv al Transporter, marca l-a transformat, de asemenea, pregătit pentru o nouă eră. A șaptea generație a liniei de produse va fi lansată în trei variante Transporter (Kombi, panel van și dropside) și, de asemenea, ca Caravelle (transport de persoane). Vehiculele sunt propulsate de sisteme turbodiesel, plug-in hybrid și electrice de ultimă generație. Tracțiunea integrală este disponibilă opțional. De fapt, nu a existat niciodată o gamă atât de largă de furgonete în ofertă: cu noile Transporter și Caravelle, iconicele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo, versatilul Multivan și noul California bazat pe Multivan, Volkswagen Autovehicule Comerciale are furgoneta ideală pentru fiecare client.

Volkswagen Autovehicule Comerciale oferă noul Transporter ca furgonetă (compartiment de încărcare pentru transportul exclusiv de mărfuri), furgonetă Plus (compartiment de încărcare cu al doilea rând de scaune pentru transportul combinat de mărfuri și pasageri), Kombi (pentru transportul de pasageri) și ca variantă cu cabină dublă (caroserie platformă cu ampatament lung). Versiunile Kombi și Panel Van sunt disponibile opțional cu un acoperiș înalt și un ampatament extins. Cu cele nouă locuri ale sale, Caravelle, mai exclusivist, a fost dezvoltat pentru transportul comercial de pasageri – o navetă ideală și un taxi de mare capacitate. Volkswagen Commercial Vehicles va oferi Caravelle ca versiune entry-level, cu o echipare Life medie, sau ca versiune Style de top. Caravelle este disponibil și cu un ampatament extins. O altă versiune, PanAmericana, este un cult favorit. Cu un design robust pentru toate tipurile de teren și detalii de echipare exclusive, acest Bulli intrepid va fi disponibil pe baza Transporter și Caravelle în noua generație.

Volkswagen Commercial Vehicles își extinde semnificativ gama de sisteme de propulsie odată cu debutul noilor versiuni Transporter și Caravelle. În plus față de cele mai recente motoare turbodiesel (TDI), ambele modele vor fi disponibile atât cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, cât și cu un sistem de propulsie complet electric. Faza de pre-vânzare este deja în desfășurare cu trei opțiuni diferite de putere a motorului TDI: 81 kW (110 CP), 110 kW (150 CP) și 125 kW (170 CP). De asemenea, poate fi comandată deja noua unitate plug-in hybrid (eHybrid) cu o putere a sistemului de 171 kW (232 CP). În curând vor urma trei unități electrice cu puteri de 100 kW (136 CP), 160 kW (218 CP) și 210 kW (286 CP) și o capacitate netă a bateriei de 64 kWh. În plus, va exista o versiune electrică cu putere redusă și o baterie mai mică pentru transportul urban de livrări. Modelele TDI și eHybrid vin cu tracțiune față. Sistemul de tracțiune integrală 4MOTION este disponibil ca opțiune pentru versiunile TDI de la 110 kW. Modelele complet electrice au tracțiune spate; o versiune cu tracțiune integrală este planificată și aici pentru o dată ulterioară. Modelul TDI de 125 kW este echipat standard cu o cutie de viteze automată cu opt trepte; această cutie de viteze este disponibilă opțional și pentru modelul TDI de 110 kW. O cutie de viteze automată este obligatorie pentru modelele plug-in hybrid și electrice.

Articole similare

Ad