Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hansea își extinde flota la peste 270 de autobuze electrice MAN

Hansea, unul dintre cei mai mare operatori privați din Belgia, are deja 90 de autobuze MAN Lion’s City E în exploatare și a comandat acum alte 181 de autobuze electrice de la MAN Truck & Bus, aducându-și flota la un total de 271 de vehicule cu zero emisii. Povestea de succes, care a început în 2021, merge mai departe.

„Cu această nouă comandă de autobuze MAN eBus, Hansea va deține cea mai mare flotă de autobuze cu emisii zero din Belgia”, a declarat Barbaros Oktay, șeful departamentului de autobuze la MAN Truck & Bus, adăugând: „Suntem incredibil de mândri că Hansea a optat din nou pentru Lion’s City eBus, dovadă că vehiculul confirmă în operațiunile de zi cu zi.”

Vehiculele vor fi livrate anul acesta și anul viitor. „Sustenabilitatea este o problemă cheie atât pentru noi, cât și pentru MAN. Comanda este cu siguranță o piatră de hotar care confirmă angajamentul nostru comun față de sustenabilitate”, a precizat Joris Larosse, CEO Hansea. „Obiectivul nostru este să electrificăm întreaga flotă de autobuze până în 2035 și ne-am bazat pe MAN chiar de la început. În ultimii zece ani, am dezvoltat un parteneriat de încredere bazat pe o intensă cooperare profesională.”

Pe lângă componenta ecologică a autobuzelor urbane, fiabilitatea și flexibilitatea sunt de asemenea importante pentru compania belgiană. Acesta este motivul pentru care Hansea a ales o flotă combinată, cu modele de 10, 12 și 18 m lungime, pentru o gamă largă de aplicații în toată Flandra: rute locale și pe distanțe lungi, în cadrul contractelor de transport public încheiate cu De Lijn și TEC, transport școlar, curse regulate pentru angajați și servicii cu autocarul.

Pentru a se asigura că șoferii și pasagerii sosesc relaxați în orice moment, Hansea a acordat mare importanță echipamentelor extinse de confort și siguranță. MAN OptiView, de exemplu, sporește vizibilitatea de jur împrejurul vehiculului, fiind foarte util în special în traficul urban intens. „Este o adevărată poveste de succes de care suntem extrem de mândri. La urma urmei, a jucat, de asemenea, un rol cheie în a deveni lider de piață pentru eBus în Europa anul trecut, iar cifrele de producție pentru Lion’s City E sunt în continuă creștere”, a precizat Oktay. MAN nu este „doar” lider de piață la nivel european, ci și numărul 1 pe mai multe piețe naționale de autobuze electrice, inclusiv Belgia.

Articole similare

Ad