Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romcim își extinde portofoliul prin achiziționarea producătorului TehnoWorld

Romcim, parte a grupului CRH, a achiziționat compania TehnoWorld, lider în producția de soluții pentru infrastructura rețelelor de apă și alte utilități. Prin această achiziție, Romcim își propune să devină principalul furnizor de soluții complete pentru sectorul construcțiilor din România, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde mai bine cerințelor de dezvoltare a infrastructurii și nevoilor complexe ale sectorului non-rezidențial.

TehnoWorld este un furnizor important de soluții de conexiune pentru rețelele de apă și canalizare, precum și pentru distribuția de gaze naturale, irigații, telecomunicații și energie.

Cu această achiziție, Romcim va opera în nord-estul României, în localitatea Baia, județul Suceava, unde TehnoWorld are o unitate de producție dotată cu patru hale și echipamente moderne, având 290 de angajați.

Compania va continua să opereze sub numele TehnoWorld, o companie CRH, și va dezvolta portofoliul de soluții prin integrarea tehnologiilor de ultimă generație cu serviciile logistice, proiectare și inginerie, menținând un accent puternic pe furnizarea de soluții de înaltă calitate pentru piața locală și pentru cele 20 de piețe de export.

„Ii primim, cu multă bucurie, pe noii noștri colegi în familia Romcim și în grupul CRH. Această achiziție susține extinderea ofertei noastre cu soluții pentru rețelele de infrastructură de utilități și aspirația noastră de a fi principalul furnizor de soluții pentru sectorul construcțiilor din România. Suntem încrezători că, prin imbinarea dedicării și expertizei TehnoWorld cu puterea și profesionalismul companiilor CRH din România, vom continua să dezvoltăm portofoliul în mod sustenabil, adăugând mai multă valoare soluțiilor adresate clienților noștri.”,

a declarat Frederic Aubet, Managing Director Romcim.

Articole similare

Ad