Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DS Smith și Versuni creează o soluție sustenabilă de ambalare pentru Philips Baristina

Liderul în ambalaje sustenabile pe bază de fibre, DS Smith și Versuni, o companie importantă în sectorul electrocasnicelor, și-au unit forțele pentru a crea o soluție inovatoare de ambalare a aparatului de cafea Philips Baristina. Soluția de ambalare din carton ondulat este realizată din materiale reciclate și reciclabile, eliminând complet utilizarea pungilor de plastic.

De asemenea, ambalajul include amortizoare ondulate tratate cu un strat anti-zgârieturi pentru a preveni deteriorările externe. Conceptul a fost realizat de echipele de Design Experiențial de la DS Smith și Versuni, creând o experiență de „unboxing” remarcabilă, cu aparatul de cafea plasat central pentru o vizibilitate maximă. Designul ambalajului permite consumatorilor să recunoască ușor produsul atât pe rafturile magazinelor fizice, cât și online, datorită aspectului său vizual captivant și îndrăzneț.

DS Smith a folosit instrumentul său unic, Circular Design Metrics (CDM), pentru a evalua performanța și impactul asupra mediului asupra soluției de ambalare pentru aparatul de cafea Philips Baristina de la Versuni. CDM le permite designerilor DS Smith să măsoare impactul ambalajelor pe baza a opt indicatori cheie de performanță, cum ar fi reciclabilitatea, conținutul regenerabil și optimizarea lanțului de aprovizionare. Acești indicatori oferă o imagine clară a sustenabilității designului și identifică zonele care necesită îmbunătățiri suplimentare.

Prin această abordare, DS Smith își reafirmă angajamentul de a „Redefini ambalajele pentru o lume în schimbare” în cadrul strategiei sale de sustenabilitate „Now and Next”.

„Suntem mândri de soluția sustenabilă de ambalare pe bază de fibre. Tendințele și așteptările consumatorilor se schimbă rapid și, în concordanță cu așteptările legate de ambalaje sustenabile, am proiectat această soluție de produs cu scopul de a crea un aspect vizual de impact, la raft și în online. Urmărim întotdeauna misiunea noastră la nivel de companie – aceea de a redefini ambalajele pentru o lume în schimbare și colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a-i ajuta în tranziția către o economie circulară.”,

a precizat Thoran Ottens, Divisional Key Account Manager, Electronics, DS Smith.

Articole similare

Ad