Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hesburger deschide un nou restaurant în Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

  • Foto: Hesburger

Unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante fast-food din Finlanda, cunoscut și apreciat în Europa, Hesburger își continuă expansiunea pe piața românească. Cel al doilea restaurant deschis de Hesburger în România este situat în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă” din Otopeni.

Noul restaurant Hesburger funcționează în regim de franciză și este amplasat după zona de check-in a Aeroportului Internațional “Henri Coandă” din Otopeni. Primul restaurant Hesburger din România a fost inaugurat în mai la Râmnicu Vâlcea.

Cu o istorie impresionantă de peste 50 de ani, produsele Hesburger sunt apreciate pentru gustul și calitatea lor, datorită sosurilor originale produse în propriile fabrici din Finlanda și Lituania, precum și pentru utilizarea 100% a cărnii de vită în chiftelele pentru burgeri.

Compania finlandeză Hesburger a fost fondată de Heikki Salmela și Kirsti Salmela în 1966, în orașul Naantali, și a evoluat de la o mică afacere de fast-food la un lanț internațional de restaurante.

În prezent, compania operează 274 de locații în Finlanda, 61 în Lituania, 52 în Estonia și Letonia, 31 în Bulgaria, 7 în Ucraina, 2 în Germania și unul în Polonia. În Finlanda, Hesburger are peste 6.000 de angajați, în timp ce la nivel internațional depășește un total de peste 8.700 de angajați.

Cifra de afaceri din vânzări înregistrată în 2023 pentru toate restaurantele Hesburger din Finlanda a ajuns la 286 de milioane de euro, iar pentru cele situate în afara Finlandei la 172 de milioane de euro.

„Începând de astăzi, toți românii și turiștii care tranzitează cel mai mare aeroport din țară se pot bucura de o gamă largă de produse de calitate – burgeri, tortillas, bunătăți crocante, salate, delicatese speciale vegetariene, deserturi și celebrele noastre sosuri, preparate după rețete originale. Avem mare încredere în acest parteneriat prin care deschidem noul restaurant și, de acum, activăm într-un important terminal, cu un flux ridicat de pasageri, care se vor bucura de produsele noastre și de gustul Finlandei.”,

a precizat Ieva Salmela, International Development & Marketing Director, Hesburger.

Articole similare

Ad