Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A fost activată o nouă rută comercială din China spre Afganistan

Kashgar TIR Logistics Hub, un ghișeu unic care consolidează toate serviciile esențiale de tranzit TIR sub un singur acoperiș, contribuie acum la livrarea mărfurilor din vestul îndepărtat al Chinei spre Afganistan.

Centrul logistic Kashgar TIR, acreditat de IRU, care a fost deschis în mai 2024, reunește toate serviciile cheie de tranzit sub un singur acoperiș: vămuire, depozitare, manipulare a mărfurilor, dezvoltarea rutei și potrivirea capacității de transport. Astfel, după finalizarea tuturor procedurilor de declarare vamală TIR și de export în Kashgar, camioanele părăsesc China prin punctul de trecere a frontierei Khunjerab, înainte de a ajunge în capitala afgană Kabul prin Pakistan.

Huawei Zhang, șeful Kashgar TIR Logistics Hub, a declarat: „Beneficiile Kashgar TIR Logistics Hub sunt clare: consolidează toate serviciile esențiale de tranzit TIR, simplificând și accelerând semnificativ procedurile vamale. Primim bunuri din toată China și Asia de Sud-Est. Apoi gestionăm toate procedurile de tranzit și export și folosim sistemul TIR pentru a expedia bunuri în mod eficient și în siguranță către Kârgâzstan, Uzbekistan, Pakistan, Eurasia și nu numai”.

Kashgar este situat în regiunea Xinjiang, din nord-vestul Chinei.

Articole similare

Ad