Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Biletele de autocar FlixBus vor putea fi achiziționate prin stațiile de plată SelfPay

FlixBus a anunțat încheierea unui parteneriat strategic cu Own.Solutions și SelfPay, prin care călătorii vor avea la dispoziție o nouă alternativă pentru plata călătoriilor cu autocarul din România. Astfel, biletele de autocar vor putea fi achiziționate de la cele peste 11.000 de stații de plată SelfPay, amplasate în peste 2.000 de localități din țară. Serviciul este disponibil pentru toate rutele operate de FlixBus din România.

„Noul parteneriat încheiat cu  Own.Solutions și SelfPay marchează încă un pas important în misiunea noastră de a face călătoriile cu autocarul cât mai accesibile prin accesul la servicii digitale, cât și acela de a deservi localități mici și de a le conecta cu Europa. Suntem bucuroși să începem această colaborare în plin sezon estival și să diversificăm metodele de plată pentru pasageri. Unul dintre obiectivele noastre principale este să oferim alternative de călătorie mai ales în regiuni în care oamenii nu au acces la servicii de mobilitate”,a precizat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România și Bulgaria.

În 2023, prin stațiile de plată SelfPay și aplicația mobilă SelfPay Now au fost procesate plăți în valoare totală de peste un miliard de euro, ceea ce reflectă încrederea unui număr ridicat de utlizatori. În prezent, stațiile de plată SelfPay pun la dispoziția consumatorilor peste 300 de servicii de plată, de la reîncărcarea cartelelor telefonice preplătite la plata facturilor, a taxelor și impozitelor, a ratelor la credite, a rovinietei sau la diverse evenimente.

Cel mai recent serviciu lansat de companie în domeniul transportului ofertă posibilitatea de alimentare cu numerar a cardurilor STB, utilizate în rețeaua de transport public din București. Pasagerii români au la dispoziție curse directe FlixBus cu plecare din peste 100 de localități din România, acoperind atât orașe mari, precum Sibiu, Brașov sau București, cât și localități mai mici, unde nevoia de mobilitate și conectare este esențială. La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori.

Articole similare

Ad