Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Șoferii XPO câștigă premiile principale la NTDC 2024

Trei șoferi de la XPO (NYSE:XPO), unul dintre principalii furnizori de transport de marfă LTL din America de Nord, au câștigat premiile principale la Campionatului Național de Conducere a Camioanelor 2024 (NTDC). Competiția, cunoscută drept „Super Bowl of Safety”, a avut loc la Indianapolis între 21 și 24 august.

Șoferii XPO premiați la campionatele naționale din acest an au fost:

  • Brandon Hardy (Las Vegas, Nevada): Locul întâi la clasa cu cinci axe. Brandon are la activ peste un milion de kilometri fără accidente și anul acesta a participat pentru a 10-a oară la NTDC.
  • Joe Hicks (Cranston, Rhode Island): Locul întâi la clasa cu patru axe. Joe a revenit la competiția națională pentru a 10-a oară după ce a terminat pe locul al doilea la clasa cu trei axe la NTDC 2023.
  • Rich Sweeney (Chicopee, Massachusetts): Laureat al prestigiosului premiu Neill Darmstadter Professional Excellence Award, acordat concurentului care întruchipează cele mai bune atribute ale unui șofer profesionist de camion. Rich a condus mai mult de două milioane de kilometri fără accidente și a participat pentru a 15-a oară la NTDC în acest an.

De asemenea, Ina Daly (Phoenix, Arizona) a fost desemnată finalistă la clasa platformă. Pionieră în industria camioanelor, cu peste trei milioane de kilometri parcurși fără accidente, Ina a revenit în competiția națională pentru a 17-a oară, după ce anul trecut a primit premiul Neill Darmstadter pentru excelență profesională. În 2013, ea a intrat în istorie ca prima femeie care a fost desemnată campioană națională la NTDC.

Un total de 22 de șoferi XPO din 16 state au participat la NTDC 2024. Toți s-au calificat pentru competiția națională câștigând campionatul de șoferi de camion din statul lor și conducând fără accidente timp de cel puțin un an.

Rezultatele XPO la campionatele din acest an au fost printre cele mai bune dintre cele 65 de echipe participante.

„Suntem mândri să avem o echipă de șoferi de talie mondială care asigură siguranța drumurilor noastre, oferind în același timp servicii excepționale clienților noștri. Abilitățile, profesionalismul și angajamentul lor față de siguranță au fost puse în evidență la Campionatul Național de Conducere a Camioanelor din acest an și la competițiile de stat care le-au precedat. Felicitări șoferilor noștri și mulțumiri tuturor membrilor familiei, celor dragi și colegilor care i-au sprijinit de-a lungul drumului.”,

a declarat Mario Harik, director executiv al XPO.

Articole similare

Ad