Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Reprezentanții industriei de autobuze și autocare își dau întâlnire la Madrid, cu ocazia FIAA 2024

Industria de autobuze și autocare își dă întâlnire la Madrid, în perioada 22-25 octombrie, cu prilejul celei de-a 15-a ediții a târgului internațional FIAA.

Potrivit informațiilor furnizate de Confederația Spaniolă a Transporturilor cu Autobuzele (CONFEBUS), sectorul transportului rutier de pasageri – coloana vertebrală a mobilității în Spania – reunește 2.700 de companii, care operează 44.400 de vehicule, și conectează 8.000 de orașe, printr-o rețea de drumuri de 75.000 km. Anual, sunt transportați nu mai puțin de 3.144 de milioane de pasageri pe an în spania, unde una din două călătorii efectuate cu transportul public se face cu autobuzul.

Autobuzul este un mijloc de transport mai durabil decât altele, înlocuind, în medie, 20 de autoturisme private. În special în transportul școlar, 17.500 de autobuze transportă anual 220 de milioane de elevi, reducând astfel emisiile de CO2. De asemenea, se remarcă drept cel mai economic, mai sigur și mai flexibil mijloc de mobilitate rutieră, permițând accesul în locuri care altfel ar fi deconectate de restul lumii.

Pentru această ediție a FIAA Madrid se anunță o participare consistentă din rândul principalilor furnizori din industrie, a operatorilor de transport din toată Europa și a asociațiilor și confederațiilor reprezentative. Pentru mai multe informații, consultați https://www.ifema.es/fiaa.

Articole similare

Ad