Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Move Intermodal caută companii de transport care doresc să lucreze ca tracţionişti pentru a transporta mărfurile de la clienţi până la terminalele operate de Move Intermodal în Europa

Move Intermodal este una dintre cele mai experimentate şi de succes companii care operează în transportul intermodal de mărfuri vrac şi cel de mărfuri paletizate. Compania belgiană a fost prima care a introdus conceptul bag-in-box, bazat pe utilizarea containerelor şi transportului intermodal, în 2005, de atunci dezvoltându-se continuu.

Cu o flotă proprie de 2.800 de containere şi cutii mobile, Move Intermodal oferă servicii de transport de-a lungul reţelei sale intermodale extinse din Europa, graţie partenerilor săi de transport rutier, care livrează bunurile până la uşa clientului.

Subcontractorii Move Intermodal au acces la echipamentele companiei – containere, şasiuri, materiale de securizare – astfel încât să lucreze eficient, fără efort şi în siguranţă, respectând cerinţele legale din acest punct de vedere.

Compania se angajează să asigure o planificare eficientă a curselor pentru o operare mai facilă şi mai productivă. Reţeaua Move Intermodal oferă conexiuni rapide în cadrul reţelei sale paneuropene de centre de cross-dock, depozite şi terminale intermodale, oferind volume de lucru consistente, termene de plată atractive şi suport prin intermediul unei echipe profesioniste de dispeceri şi experţi în logistică.

Pentru detalii, o puteti contacta pe Elena Mesea (în limba română): Tel: + 32 89 242 961. E-mail: elena.mesea@move-intermodal.com

Articole similare

Ad