Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF demonstrează că este lider în domeniul protecției mediului

La expoziția IAA Transportation 2024, DAF demonstrează că este lider în domeniul protecției mediului prin expunerea gamei sale complete de vehicule electrice de ultimă generație XB, XD și XF pentru aplicații urbane, regionale și pe distanțe lungi. Aceste camioane inovatoare dispun de transmisii extrem de eficiente și pachete modulare de baterii pentru autonomii cu „emisii zero” de până la 500 de kilometri cu o singură încărcare. Toate camioanele electrice DAF utilizează baterii LFP (litiu-ferofosfat) cu o densitate energetică ridicată, care sunt foarte avantajoase în ceea ce privește siguranța termică, durata de viață a bateriei și numărul de cicluri de încărcare.

În plus față de o serie de vehicule electrice de primă clasă, oferta completă de servicii face din DAF partenerul perfect în tranziția energetică. Aceasta include servicii de consultanță dedicate, precum și stații de încărcare excepționale de la PACCAR Power Solutions, care oferă și sisteme de stocare a energiei.

La IAA Transportation 2024 este expusă o prezentare generală a soluțiilor sustenabile actuale și viitoare de transmisie. Motoarele PACCAR MX, eficiente și fiabile, sunt complet pregătite să funcționeze cu biodiesel HVO, care reduce emisiile de CO2 cu peste 90% „well-to-wheel”. Versiunile care funcționează cu biodiesel B100 Fame vor fi disponibile la începutul anului viitor.

DAF este lider în ceea ce privește tehnologia hidrogenului, deoarece DAF dezvoltă în prezent un motor cu combustie pe bază de hidrogen, care se așteaptă să fie gata de lansare pe piață în următorii ani.

La standul DAF de la IAA este expus, de asemenea, un e-Axle, care este în curs de dezvoltare și care ilustrează urmărirea continuă de către companie a unei suite complete de soluții de propulsie extrem de eficiente.

Cu o gamă completă de vehicule electrice cu baterii susținută de o ofertă completă de servicii dedicate, la IAA Transportation 2024, PACCAR și DAF își demonstrează poziția de lider în sprijinirea clienților în tranziția lor energetică.

„Gata pentru viitor”

„Cele mai bune camioane de pe piață au devenit și mai bune”, a declarat Harald Seidel, președintele DAF Trucks. „Ca urmare a unei serii de inovații, modelele DAF XD, XF, XG și XG+ din noua generație stabilesc din nou noi standarde în materie de eficiență, siguranță și confort pentru șofer. În plus, oferim o gamă completă de vehicule electrice pe baterii cu autonomii de până la 500 km. Între timp, continuăm să explorăm și să dezvoltăm tehnologii de transport rutier alternative și durabile. Prezența la IAA Transportation 2024 ilustrează faptul că DAF este pregătit pentru viitor.”

Articole similare

Ad