Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF prezintă o suită completă de inovații de produs la IAA 2024

DAF Trucks stabilește noi standarde în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, siguranța și confortul șoferului prin lansarea unei suite complete de inovații pentru noua sa generație de camioane XD, XF, XG și XG+ la IAA Transportation 2024 din Hanovra. În plus, DAF își demonstrează poziția de lider în domeniul protecției mediului cu o gamă completă de vehicule electrice cu baterii pentru transportul urban, regional și pe distanțe lungi, susținute de stații de încărcare de primă clasă și sisteme de stocare a energiei.

DAF Trucks are o poziție proeminentă în pavilionul 21 la IAA Transportation 2024 din Hanovra și a creat o prezentare excelentă a gamei sale complete de produse și servicii care contribuie la succesul clienților.

Suită completă de inovații pentru consolidarea DAF XD, XF, XG și XG+

Toate autocamioanele DAF de nouă generație beneficiază de o aerodinamică perfectă, de transmisii foarte eficiente și de o serie de sisteme avansate de asistență a șoferului, rezultând o îmbunătățire impresionantă a eficienței consumului de combustibil de până la 10%. Acum, un câștig suplimentar de 3% poate fi realizat prin îmbunătățiri aerodinamice și ale transmisiei.

Eficiența optimizată a liniei de transmisie este obținută prin noua distribuție a motorului, o pompă de răcire cu acționare dublă și un compresor de aer cu 2 cilindri cu ambreiaj. Sistemele turbo și EGR au fost, de asemenea, actualizate. Noile injectoare de combustibil susțin eficiența, fiabilitatea și durabilitatea excelente.

Inovațiile aduse programului popular al punții spate DAF SR1344 includ un nou design al pinionului, care oferă rezistență și durabilitate sporite și permite, de asemenea, celei mai mari puteri PACCAR MX-13 (390 kW/530 CP) să beneficieze în mod optim de filosofia DAF de reducere a vitezei. O nouă strategie de schimbare a treptelor de viteză a transmisiei și optimizările motorului au ca rezultat o turație cu 7% mai mică la viteza de croazieră (950 în loc de 1.030), în funcție de configurație.

Datorită eficienței excelente a consumului de combustibil și emisiilor scăzute de CO2, mai multe modele DAF de nouă generație îndeplinesc standardele Maut Class 3, ceea ce poate duce la economisirea a mii de euro anual din taxa de drum germană.

Pentru a optimiza eficiența modelelor DAF de nouă generație, sistemul de camere DAF Digital Vision (care înlocuiește oglinzile convenționale), sistemul Predictive Cruise Control și anvelopele cu rezistență redusă devin standard pe versiunile 4×2 și 6×2* pentru a oferi un alt câștig de 6% din eficiența consumului de combustibil. Pentru clienții care nu au comandat aceste caracteristici înainte, consumul total de combustibil și beneficiul CO2 vor fi de până la 9%. În practica zilnică, creșterea eficienței consumului de combustibil ar putea fi chiar mai mare, deoarece și pachetul aerodinamic este standard.

Toate camioanele DAF de nouă generație vin cu un abonament PACCAR Connect pe 10 ani. Această nouă platformă online de gestionare a flotei oferă informații în timp real cu privire la performanța întregii flote, a vehiculelor individuale, precum și a șoferilor pentru a optimiza eficiența și randamentele. Platforma permite, de asemenea, actualizări eficiente ale vehiculelor prin aer (over-the-air). Un avantaj major al PACCAR Connect este integrarea ușoară cu aplicațiile logistice existente de la așa-numitele „părți terțe”, stabilind un nou standard în sistemele de gestionare a flotelor.

Toate autocamioanele DAF de nouă generație sunt lider în materie de siguranță, datorită unei game complete de sisteme avansate de asistență a șoferului (ADAS) care sunt livrate din fabrică. Acestea includ sistemul avansat de frânare de urgență, asistentul la plecarea de pe loc, DAF Side & Turn Assist, avertizarea la părăsirea benzii de circulație și recunoașterea limitei de viteză Și pentru a spori performanțele de siguranță, Event Data Recorder înregistrează imagini și date atunci când este activat avertizorul de frânare AEBS, în timp ce noul DAF Drowsiness Detection evaluează starea de vigilență a șoferului.

Actualizările transmisiei au ca rezultat niveluri de zgomot și mai scăzute în condiții de croazieră. Noua strategie de schimbare a vitezelor a transmisiei îmbunătățește manevrabilitatea datorită unei performanțe de schimbare a vitezelor și mai lină. Noua platformă online de gestionare a flotei PACCAR Connect dispune de funcția Connected Truck Navigation. Aceasta permite bazei de pornire să trimită planificarea completă a traseului direct pe ecranul secundar al autocamionului pentru cel mai mare confort al șoferului. O suită completă de inovații consolidează și mai mult poziția de lider în industrie a modelelor DAF XD, XF, XG și XG+, stabilind noi standarde în materie de eficiență, siguranță și confort pentru șofer. Vânzările vor începe la expoziția IAA din Hanovra.

Articole similare

Ad