Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

NOA va invita la evenimentul „AI at Work” pe 7 octombrie

NOA organizează un eveniment unic „AI at Work” în cadrul căruia se vor aprofunda aplicațiile reale ale AI și impactul său transformator asupra afacerilor de astăzi. Descoperiți cele mai bune practici pentru integrarea AI în peisajul de afaceri din România, ghidat de lideri și experți din industrie, pe 7 octombrie începând cu ora 08:30 – 13:30 la Intercontinental Athenee Palace, București.

Acest eveniment este creat special pentru executivii de nivel C din companii medii și mari, oferind perspective practice, învățături valoroase și soluții acționabile pentru a îi ajuta pe cei care vor participa să navigheze în viitorul AI în afaceri.

Evenimentul este conceput pentru a oferi informații practice de la companii care au implementat cu succes inteligența artificială în procesele lor, interacțiunile cu clienții și designul produselor.

În cadrul evenimentului vor fi studii de caz de la pionierii AI de pe piețele globale și locale și discuții deschise cu experți de top. Printre vorbitori se numără și: Ana-Maria Brânză, campioană europeană la spadă, Dragoș Anastasiu, președinte Eurolines Group România, Cristina Chiriac, președinte CONAF, Mircea Busuioceanu, vicepreședinte Raiffeisen Bank.

Pentru înscrieri puteți consulta site-ul  https://noagroup.ro/eveniment/aiatwork/.

Articole similare

Ad