Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trofeul International Minibus of the Year va fi decernat pe 21 octombrie, în cadrul FIAA 2024

Transportatori, producători, operatori de flote, oficiali din diferitele administrații (inclusiv consorțiile de transport ale diferitelor comunități autonome) și reprezentanți mass-media se vor întâlni la FIAA 2024, cel mai mare eveniment comercial dedicat industriei de transport pasageri din sudul Europei, între 22 și 25 octombrie a.c.

Cu o zi înaintea deschiderii oficiale a celei de 15-a ediții a târgului, în 21 octombrie, IFEMA Madrid, organizatorul FIAA, a anunțat organizarea unei cine de Gală în cadrul căreia va fi acordat prestigiosul premiu internațional Microbuzul Anului. Evenimentul este programat să aibă loc la ora 19:00, în sala Malinche.

Va fi o gală cu totul specială pentru care s-a ales un decor unic, sala spectacolului muzical „Malinche” de Nacho Cano, care își începe cu succes al treilea sezon în luna septembrie și care va oferi o selecție a celor mai recunoscute piese din acest musical spectaculos.

Prin acest eveniment, FIAA urmărește să sărbătorească redresarea unui sector care a depășit în sfârșit dificultățile recente, ediția din acest an așteptându-se să doboare recordul de participare, reunind principalii agenți ai acestei industrii, inclusiv firme, asociații, administrații și profesioniști de top.

Articole similare

Ad