Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull investește peste 50 de milioane de euro în fabrica din Vreden

Banii vor fi folosiți pentru extinderea semnificativă a capacităților de producție de semiremorci frigorifice și de dube, într-o nouă hală de 4.500 mp, în care asamblarea va fi complet restructurată, dar și pentru tehnologie de ultimă oră care va permite creșterea competitivității companiei.

Numărul de vehicule frigorifice produse într-un schimb urmează să crească la 40, iar gradul mai mare de automatizare și digitalizare va reduce timpul de producție/remorcă de la 15 la 10 minute.

O parte importantă a acestui proiect este utilizarea intensivă a instrumentelor digitale pentru a planifica noile clădiri și utilaje, astfel încât să se optimizeze proiectarea proceselor de lucru și să se poată implementa eficient și sustenabil măsurile planificate. De exemplu, pentru fluxurile de producție viitoare vor fi folosite simulări digitale pentru a testa și valida noile procese încă din stadiu incipient.

Pe lângă noua hală de producție, va fi introdus și un nou concept logistic pentru fluxurile de lucru interne și vor fi luate măsuri pentru a moderniza treptat producția de componente, astfel încât fabrica să fie mai sustenabilă.

Centrul Schmitz din Vreden este unul dintre cele două centre emblematice din cadrul proiectului regional Datenfabrik. NRW, care vizează crearea de fabrici bazate pe date. Deci Schmitz își asumă un rol de pionierat în dezvoltarea fabricilor digitale și creează un nou punct de referință pentru transformarea digitală în industrie.

Pe lângă extinderea capacității de producție, va fi extins centrul de aprovizionare existent la locația Große Mast: capacitatea de parcare se va dubla, ceea ce va accelera și optimiza procesul de livrare a vehiculelor, și prin faptul că nu se vor mai închiria parcări exterioare în zona locală se va reduce presiunea asupra traficului și implicit și costurile. Iar utilizarea sporită a camioanelor electrice în incintă va crește și mai mult eficiența și durabilitatea proceselor logistice.

Articole similare

Ad