Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Încă utilizați un tahograf Analog sau Digital? Achiziționați acum tahograful SE5000 Smart 2!

Deoarece termenul limita pentru aplicarea Pachetului Mobilitate UE se apropie cu pași repezi de final, pentru operatorii de flote este esențial să se asigure că tahografele acestora respectă cele mai recente reglementări. Până pe 31 decembrie 2024, toate tahografele analogice și digitale  trebuie înlocuite cu un tahograf Smart 2 pentru a evita amenzile și întreruperile în activitate. Această obligativitate se aplică în cazul tuturor vehiculelor implicate în transportul transfrontalier în UE, cu o masă totală admisă care depășește 3,5 tone. Pe măsură ce trece timpul, crește și presiunea pentru această acțiune pentru transportatori.

Tahograful Stoneridge SE5000 Smart 2
Pentru a ajuta flotele să fie în conformitate, Stoneridge a dezvoltat tahograful SE5000 Smart 2. Conceput pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale sectorului transporturilor din prezent, tahograful oferă o gamă largă de funcții care facilitează respectarea de către șoferi și administratorii de flote a standardelor Pachetului Mobilitate și gestionarea eficientă a vehiculelor lor.

Una dintre caracteristicile prin care se remarcă SE5000 Smart 2 o reprezintă introducerea automată a țărilor de plecare și de destinație atunci când cardul șoferului este de ultimă generație, eliminând nevoia de a introduce manual aceste date și reducând șansele de apariție a erorilor. În plus, procedurile de introducere manuală au fost eficientizate, fapt pentru care îl face unul dintre tahografele cel mai ușor de utilizat de pe piaţă.

Atenție la termenul limită din 2024
Ca parte a noii legislații UE, camioanele implicate în transportul internațional și echipate cu un tahograf analogic sau digital trebuie să treacă la un tahograf Smart 2 până la sfârșitul anului 2024. Cu milioane de vehicule din Europa care necesită modernizări, atelierele întâmpină deja întârzieri cu privire la programări. Stoneridge recomandă planificarea din timp a înlocuirii retrofit, pentru a evita întârzierile de ultimă oră. Alinierea programărilor pentru actualizare cu întreținerea sau inspecțiile periodice reprezintă o modalitate eficientă de a minimiza timpul de inactivitate al vehiculelor.Flotele care încă nu au început pregătirile pentru retrofit-ul obligatoriu la Smart 2 li se solicită să acționeze imediat.

Începeți actualizarea acum!
Echipați-vă vehiculele astăzi cu tahograful SE5000 Smart 2 și acționați din timp pentru a respecta cerințele Pachetului Mobilitate.

Accesați www.stoneridge-tachographs.com pentru a găsi cel mai apropiat Atelier de service pentru tahografe şi programați-vă acum.

Articole similare

Ad