Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daniel Anghel devine Country Managing Partner al PwC România

Începând cu 1 octombrie 2024, Daniel Anghel va prelua rolul de Country Managing Partner al PwC România, înlocuindu-l pe Dinu Bumbăcea, care a condus firma timp de trei ani. Dinu Bumbăcea va rămâne în cadrul companiei și va ocupa poziția de Partener și Advisory Leader al PwC România.

Daniel Anghel s-a alăturat companiei PwC România în 1997, iar în ultimii șase ani, a condus departamentul Fiscal și Juridic. A lucrat la proiecte complexe pentru companii multinaționale și locale, fiind un specialist recunoscut în domeniul fiscalității. De-a lungul carierei, a contribuit la proiecte legislative cu impact major în mediul de afaceri, inclusiv pentru demersurile la aderarea țării noastre la OECD. De asemenea, este implicat constant în consultările mediului de afaceri cu autoritățile guvernamentale, fiind și președintele Consiliului Investitorilor Străini. A studiat economia la Academia de Studii Economice din București, având un certificat în management de la Open University prin London Business School și o specializare de la INSEAD.

În prezent, echipa PwC România și Moldova are peste 800 de profesioniști, coordonați de 26 de parteneri, cu birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Chișinău.

„Sunt foarte onorat să preiau rolul de Country Managing Partner al PwC România. Este un mare privilegiu, dar și o mare responsabilitate să conduc cea mai importantă firmă locală de consultanță, cu o echipă de profesioniști excepționali. Sunt încrezător că vom continua să creștem, să construim încredere, să creăm valoare, să rezolvăm probleme importante pentru economie și societate, să contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri și să ne implicăm în dialogul public. Economia românească are un mare potențial și sunt convins că o mentalitate bazată pe inovație și cooperare va crea condiții pentru creștere și competitivitate în viitor, cu beneficii pentru toți.”,

a declarat Daniel Anghel.

„Doresc să le mulțumesc colegilor și clienților noștri pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în perioada în care am deținut rolul de Country Managing Partner al PwC România, firma în care mi-am început cariera în urmă cu peste 30 de ani. A fost cea mai mare onoare a carierei mele profesionale să conduc o echipă extraordinară alături de care am obținut rezultate remarcabile într-o perioadă marcată de pandemie și alte crize suprapuse care au adus multe provocări atât la nivel profesional, cât și personal, dar pe care le-am depășit cu succes și care ne-au făcut mai puternici împreună.”,

a precizat Dinu Bumbăcea.

Articole similare

Ad