Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prelata S.CS X-Tough cu EcoFIX-Body de la Schmitz, pe locul al doilea la ITA, categoria Concept

La categoria Concept din cadrul International Trailer Award au concurat cinci producători, fiecare cu un sistem, iar trofeul i-a revenit Kögel, pentru modelul Cool Liteshell, pentru transport frigorific. Pe locul al doilea s-a clasat Schmitz Cargobull, cu semiremorca-prelată S.CS X-Tough cu EcoFIX-Body, care își propune să ajute operatorii de transport și de logistică să scadă consumul de combustibil și amprenta ecologică în condițiile în care combustibilul este scump, iar emisiile de CO2 trebuie diminuate conform țintelor de sustenabilitate ale industriei.

Caroseria aerodinamică EcoFIX este o variantă a EcoGeneration care se pretează mai ales la mărfuri orizontale sau plate grele, cum ar fi rolele de oțel, și are înălțime totală de 4 m în față, iar semiremorca robustă S.CS X-Tough este certificată DIN EN 12642 XL, Daimler 9.5 și pentru transport de băuturi, a fost dezvoltată special pentru țările unde se admite o greutate totală de 44 t și mai mult și are opțiuni flexibile de ancorare a mărfurilor. Ea dispune de șasiu galvanizat și bolțat, cu garanție anticoroziune de 10 ani, care impresionează prin rezistența ridicată la încovoiere și torsiune și oferă rezerve de rezistență mai mari datorită distribuției mai bune a sarcinii și greutății optimizate.

Combinația dintre S.CS X-Tough și EcoFIX-Body este potrivită în cazul firmelor pentru care sarcina utilă este mai importantă decât volumul util. Iar designul modular permite achiziționarea simplă a pieselor de schimb și repararea ușoară.

Articole similare

Ad