Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu Automobil Rom lansează micro-utilitara AOS BIG-e pe piața românească

După premiera mondială a autoutilitarei ușoare AOS BIG-e din urmă cu două săptămâni de la IAA-Transportation 2024, Anadolu Automobil Rom, importatorul brandului Anadolu Isuzu Otomotiv, a prezentat acum vehiculul și publicului din România.

Produsele constructorului turc sunt cunoscute deja pe piața românească datorită popularelor midibuse Isuzu Turquoise și Isuzu Novo Ultra, a autobuzelor urbane Isuzu Citibus, Isuzu Citiport precum și a autobuzelor electrice Isuzu NovoCiti Volt și Citivolt 12. Odată cu AOS BIG-e se accesează un segment de piață nou, acela al vehiculelor electrice de distribuție. Până pe 6 octombrie, AOS BIG-e poate fi vizionată la standul Anadolu Automobil Rom din cadrul Salonului Auto București & Accesorii, eveniment care are loc la Complexul Expozițional Romexpo, Pavilionul B2.

AOS BIG-e este un vehicul comercial complet electric, cu sarcină utilă de o tonă, proiectat și produs de AOS, un brand al Anadolu Isuzu. Cu designul său modern, manevrabilitatea și caracteristicile prietenoase pentru utilizatori, BIG-e poate fi ușor operat în traficul urban și pe străzile înguste. Câștigătorul distincției German Design Awards 2023, BIG-e, oferă o soluție de transport durabilă și economică, reducând costurile de operare.

BIG-e poate fi încărcat la fel de simplu ca un telefon mobil, direct la priză, autonomia maximă oferită fiind de 170 km. Timpul standard de încărcare este între cinci și nouă ore, însă poate fi redus la trei până la cinci ore cu accesoriile de încărcare adecvate. Silențios și fără emisii, BIG-e are un interior spațios, fiind versatil și ideal pentru o paletă largă de aplicații.

În special pentru livrările pe ultimul kilometru, acolo unde mărfurile trebuie transportate rapid către consumatorul final, apar provocări majore, în special în metropole și infrastructuri urbane. Cu BIG-e, micromobilitatea urbană devine rapidă, ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor de operare.

Vehiculul va fi disponibil în România începând de anul viitor.

Articole similare

Ad