Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL se concentrează pe transportul durabil al produselor farmaceutice pentru Alexion în Irlanda și Europa

DHL Global Forwarding, Freight și Alexion, AstraZeneca Rare Disease, își consolidează colaborarea, care a început în 2015, cu un pas de pionierat către mai multă durabilitate. Cei doi parteneri vor utiliza ulei vegetal hidrogenat (HVO) ca o alternativă ecologică la motorina convențională pentru transportul rutier european de produse farmaceutice.

Utilizarea HVO, una dintre abordările durabile ale DHL, va reduce emisiile anuale de gaze cu efect de seră (GES) cu până la 90% în comparație cu motorina. Inițiativa acoperă atât rutele interne, cât și pe cele internaționale de la facilitățile din Dublin și Athlone.

Alexion stabilește noi standarde pentru logistica farmaceutică durabilă

Prin această schimbare, Alexion își asumă un rol de pionierat în industria farmaceutică din Irlanda. Acest parteneriat se integrează perfect în strategia de sustenabilitate a grupului DHL, care își propune să reducă toate emisiile legate de logistică la zero net până în 2050. Acesta subliniază capacitatea DHL de a dezvolta soluții inovatoare și personalizate pentru cerințele specifice ale clienților, aducând în același timp o contribuție semnificativă la decarbonizarea transportului și logisticii.

Cu 500 de livrări anuale bazate pe HVO în zece țări europene, cooperarea dintre DHL Global Forwarding, Freight și Alexion, AstraZeneca Rare Disease stabilește noi standarde pentru logistica durabilă în industria farmaceutică.

Articole similare

Ad