Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PREMIUL IFOY 2025: Portalul candidaților se închide pe 30 octombrie

Aplicarea pentru IFOY AWARD 2025 intră în faza finală. Furnizorii de produse și soluții mai pot aplica pentru IFOY AWARD 2025 până la sfârșitul lunii octombrie. Portalul de aplicații www.ifoy.org se închide pe 30 octombrie 2024.

Există un total de zece categorii din care se poate alege pentru 2025, care acoperă toate domeniile de aplicare în intralogistică. Stivuitoarele și echipamentele tehnologice de depozitare până la vehiculele speciale fabricate individual sunt toate eligibile. Camioanele industriale automatizate și autonome, roboții staționari și mobili, software-ul și detaliile sau componentele tehnice remarcabile, cum ar fi inovațiile ergonomice, soluțiile de siguranță sau ajutoarele în depozit, alcătuiesc ceea ce este acum cel mai mare domeniu de aplicare IFOY. De asemenea, sunt acordate trofee pentru proiectele integrate de depozitare și automatizare implementate cu succes pentru clienți.

Un premiu Spin-Off separat este acordat companiilor nou înființate. Companiile nou înființate pot aplica pentru premiul IFOY Start-up of the Year cu produsele și serviciile lor.

IFOY AWARD este una dintre cele mai importante competiții tehnologice din lume în domeniul intralogisticii. Acesta s-a impus ca un indicator al eficienței și inovației și este considerat un premiu foarte râvnit pentru inovație în intralogistică datorită organizării testelor și a valorii sale remarcabile de marketing. Juriul este alcătuit din redactorii-șefi ai celor mai importante reviste din domeniul logisticii din 20 de țări.

Cei nominalizați de juriu sunt supuși auditului IFOY în trei etape la IFOY TEST DAYS, constând în testul IFOY, verificarea științifică a inovației IFOY și testul juriului. Factorul decisiv este că nominalizații nu sunt comparați între ei, ci cu dispozitivele concurente de pe piață.

IFOY TEST DAYS vor avea loc și anul viitor în cadrul TEST CAMP INTRALOGISTICS la Messe Dortmund, care își deschide porțile pe 26 și 27 martie. IFOY TEST DAYS încep cu două zile mai devreme – în după-amiaza zilei de 24 martie, cu primele teste funcționale. Pe 25 martie, finaliștii IFOY vor fi supuși verificării științifice IFOY Innovation Check și își vor prezenta inovațiile unui juriu format din jurnaliști de specialitate din 19 țări.

Candidaturile pentru premiile IFOY AWARD și Start-up of the Year Award pot fi depuse numai online la adresa www.ifoy.org. Condițiile de participare pot fi solicitate de la biroul IFOY la adresa anita.wuermser@ifoy.org. Termenul limită de depunere a cererilor este 30 octombrie 2024. Cererile pot fi trimise la adresa: https://www.ifoy.org/jury-application

Articole similare

Ad