Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel va opera un nou centru de distribuție pentru LEGO Group în Australia

Grupul LEGO, cea mai mare companie de jucării din lume, își extinde parteneriatul cu Kuehne+Nagel prin deschiderea unui nou centru de distribuție în Truganina, situat în sud-estul statului Victoria din Australia.

Având o suprafață de 26.500 mp și o capacitate de depozitare de 26.000 de paleți, noul centru de distribuție este conceput pentru a servi clienții LEGO atât B2C, cât și B2B din Australia și Noua Zeelandă. Centrul utilizează automatizare pentru a optimiza procesele operaționale, respectând în același timp sustenabilitatea. Automatizarea sa este concepută ținând cont de durabilitate, dispunând de tehnologie de ultimă generație de reducere a cartonului pentru a minimiza ambalajele și deșeurile.

De asemenea, unitatea integrează un sistem dublu de panouri solare de 100 kW pentru a reduce consumul de energie electrică și pentru a contribui cu energia în exces la rețea. Tehnologiile de economisire a apei susțin facilitățile de la fața locului și irigarea plantelor și copacilor din jur. Centrul de distribuție a obținut calificativul Green Star de 5 stele, care semnifică „excelența australiană” în ceea ce privește practicile de construcție durabilă, în conformitate cu standardele Green Building Council of Australia (GBCA).

Troy Taylor, vicepreședinte și director general pentru LEGO Australia comentează: „Suntem încântați să colaborăm cu Kuehne+Nagel ca noul nostru partener logistic pe piața australiană. Acest nou centru de distribuție de clasă mondială din Truganina ne va permite să ne continuăm planurile de extindere pentru această piață foarte importantă, în timp ce ne străduim să ajungem la mai mulți copii și adulți cu cărămizile noastre iconice LEGO.”

Francis Murugan, Managing Director pentru Kuehne+Nagel Australia, spune: „Acest proiect arată strategia noastră de creștere și dedicarea pentru extinderea amprentei și a modelului nostru de distribuție în Pacific și consolidarea parteneriatului nostru cu Grupul LEGO. Dincolo de a fi un centru de îndeplinire, acesta este un centru de eficiență, inovare și sustenabilitate, echipat cu cele mai recente tehnologii, automatizare și practici ecologice.”

Articole similare

Ad