Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Global Vision dezvăluie noua platformă ESG bazată pe inteligență artificială

Liderul în sectorul imobiliar și energetic din Europa Centrală și de Est, Global Vision a anunțat lansarea unei noi platforme ESG bazată pe inteligența artificială. Aceasta este concepută pentru a îmbunătăți sustenabilitatea, eficiența operațională și guvernanța responsabilă în portofoliul său imobiliar și energetic. Platforma a fost prezentată oficial în cadrul unui eveniment de afaceri major din Statele Unite ale Americii (New York), dedicat tehnologiilor emergente care modelează viitorul dezvoltării imobiliare.

Inițiativa strategică a companiei Global Vision se aliniază cu obiectivul de a crea plusvaloare pe termen lung prin intermediul platformei sale de investiții. Soluția ESG personalizată pentru sectorul imobiliar și cel al energiei, va furniza date în timp real despre parametrii ESG cheie, precum consumul de energie, amprenta de carbon, conformitatea cu reglementările și implicarea chiriașilor. Prin optimizarea acestor factori, platforma va ajuta atât compania Global Vision, cât și partenerii să ia decizii informate, susținând sustenabilitatea și performanța operațională.

„Această platformă ESG va schimba modul în care gestionăm și măsurăm sustenabilitatea în întregul nostru portofoliu. Prin integrarea informațiilor bazate pe inteligența artificială în toate operațiunile noastre, îmbunătățim performanța de mediu a activelor noastre, îndeplinind în același timp așteptările investitorilor și cerințele impuse de autorități.”,

a declarat Sorin Preda, fondator și CEO al Global Vision.

Platforma ESG bazată pe inteligența artificială îmbunătățește sustenabilitatea și eficiența operațională prin optimizarea consumului de energie, urmărirea emisiilor de carbon și prezicerea defecțiunilor echipamentelor pentru a permite întreținerea proactivă. De asemenea, automatizează raportarea ESG pentru a asigura conformitatea cu normele în vigoare și, totodată, promovează impactul social prin implicarea comunității și inițiative sustenabile.

„Platforma noastră ESG bazată pe inteligență artificială este construită pe modele AI personalizate, antrenate special pentru a analiza datele din domeniul imobiliar și din energie. Aceste modele AI învață continuu și își perfecționează algoritmii pe măsură ce sunt colectate mai multe date, oferind în timp informații tot mai precise și relevante pentru luarea deciziilor.”,

a declarat Marian Anghelache, Head of Technology and Innovation la Global Vision.

De asemenea, dezvoltarea platformei ESG se aliniază cu misiunea platformei de investiții Global Vision de a construi un portofoliu diversificat și sustenabil în sectoarele imobiliar și al energiei verzi. Prin integrarea instrumentelor bazate pe inteligență artificială, compania se asigură că proprietățile sale îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate, care vor genera valoare pe termen lung pentru investitori și parteneri.

Articole similare

Ad