Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Antonio Albacete obține victoria în finala Goodyear FIA ETRC din acest an

  • Foto: Goodyear FIA ETRC

Antonio Albacete a obținut o victoria de la început până la final, ceea ce a oferit fanilor spanioli un motiv de sărbătoare. În cursa finală a sezonului, eroul local, Albacete a reușit să-și mențină poziția de lider de-a lungul celor 12 tururi. Cu toate că Mark Taylor a încercat să-l depășească la intrarea în primul viraj, Antonio Albacete a controlat situația și a condus cu constanță până la final, trecând primul linia de sosire.

Mark Taylor a profitat de puținele oportunități de depășire de pe circuitul Jarama pentru a repeta succesul din cursa a doua, și-a menținut calmul și s-a apărat excelent împotriva urmăritorilor. Spre final, Taylor și coechipierul său José Eduardo Rodrigues s-au desprins de restul plutonului și s-au luptat pentru ultimul loc pe podium. Steffi Halm a transformat poziția a patra de pe grila inversă într-un loc patru solid, apărându-se impecabil împotriva lui Jochen Hahn și Norbert Kiss. Aceștia au avut un start bun, dar nu au reușit să o depășească. André Kursim a terminat pe locul șapte în ultima sa cursă la Don’t Touch Racing, clasându-se pe locul șase la general.

Sascha Lenz a terminat pe locul 9 după ce a ieșit larg în primul viraj și s-a ciocnit cu André Kursim în încercarea de a-l depăși, incident care i-a trimis pe amândoi în afara pistei. Deși Kursim a pierdut mai puțin teren, Lenz a căzut pe ultima poziție, reușind să revină până pe locul 9 la final, după o depășire reușită asupra lui Luis Recuenco. Recuenco a încheiat pe locul 10, completând clasamentul. Bradley Smith a avut o zi excelentă, ocupând locul 5 și obținând trei rezultate solide în cursă și calificări. După patru curse, Rodrigues conducea în clasamentul Young Drivers, urmat de Smith. Clemens Hecker, Jonathan André, Luke Garrett și Simon Faulkner au completat lista piloților clasați. John Newell și Craig Reid au abandonat cursa din cauza ieșirilor de pe pistă și a avariilor la camioanele lor.

Articole similare

Ad