Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lamilux Sunsation, pe locul al treilea la ITA la categoria Componente

La categoria Componente din cadrul International Trailer Award au concurat șapte firme, cu 11 soluții, iar câștigător a fost, așa cum v-am anunțat deja, Fliegl, cu D-Lock. L-au urmat Kögel, cu Ferry Flex Guard / Ferry Swing Guard, și producătorul german de fibre din plastic ranforsate Lamilux Composites, carea prezentat Lamilux Sunsation®, un material plastic compozit din fibre ce redefinește standardul pentru aplicațiile exterioare, deoarece tehnologia gelcoat aduce o rezistență UV de 20 de ori mai bună decât gelcoat-urile disponibile în prezent pe piață, îmbunătățește aspectul, îngrijirea și valoarea și face ca echipamentele să pară noi chiar și după decenii de stat la soare.

Lamilux Sunsation® nu se tocește și nu ajunge să aibă diferențe de luciu și de culoare după îndepărtarea autocolantelor de pe suprafețe, la testele ce simulează intemperiile, cum ar fi cele în conformitate cu DIN EN ISO 4892–2, a demonstrat o rezistență foarte bună, și chiar și după 15 până la 20 de ani de intemperii reale își păstrează culorile și luciul.

Suprafețele care nu își pierd luciul nu trebuie ceruite pentru protecție preventivă sau reparații ulterioare, ceea ce înseamnă efort și cheltuieli cu 90% mai mici, iar valoarea de revânzare se menține mare datorită aspectului îmbunătățit.

Sunsation® poate fi combinată cu aproape toate produsele Lamilux, care vor avea astfel aspect sofisticat, rezistență mare la impact și toleranță la deteriorare.

Articole similare

Ad