Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP închiriază o suprafață de 4.500 mp către FAN Courier, în cadrul CTPark Deva

Cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, după suprafaţa închiriabilă (GLA), CTP își întărește parteneriatul cu FAN Courier prin închirierea unui spațiu de 4.500 mp în CTPark Deva. Această extindere aduce suprafața totală ocupată de FAN Courier în parcurile CTP la peste 10.000 mp, compania având deja locații în CTPark Sibiu East și CTPark Craiova East.

Poziționată în inima României, CTPark Deva devine potrivit pentru centre de distribuție centrale și activități de producție. Parcul beneficiază de acces facil la Autostrada A1, care conectează Deva de principalele hub-uri logistice din țară, și este bine conectat la transportul public, fiind astfel o alegere excelentă pentru logistică și forța de muncă din zonă.

„Extinderea parteneriatului nostru de lungă durată cu FAN Courier este un motiv de mândrie. După ce am sprijinit creșterea impresionantă a FAN Courier de-a lungul anilor, ne bucurăm să facem un nou pas împreună, adăugând încă o locație în cadrul colaborării noastre. Acestă extindere reflectă angajamentul nostru de a susține clienții să se extindă, oferindu-le spații flexibile, amplasate strategic, adaptate nevoilor lor în continuă evoluție. În CTPark Deva ca hub logistic pentru Transilvania, suntem încrezători că FAN Courier va continua să prospere, valorificând infrastructura modernă și conectivitatea acestui parc pentru a-și susține expansiunea.”,

a declarat Jovan Radosavljevic, Managing Director CTP Romania.

CTP își extinde portofoliul de parcuri industriale și logistice pentru a oferi clienților soluții personalizate și flexibilitate pe piață. Extinderea FAN Courier în CTPark Deva este un exemplu concret al modului în care rețeaua națională a CTP furnizează soluții care nu sunt disponibile pe alte platforme logistice, permițând clienților să își scaleze rapid operațiunile.

De asemenea, CTPark Deva dispune de acces direct la Autostrada A1 Sibiu-Deva, fiind amplasat la doar 2 km de centrul orașului, ceea ce îl face ideal pentru activități de producție și logistică. Parcul dispune de facilități de cross-dock și are acces la transportul public. În ultimii ani, Deva și împrejurimile sale, cum ar fi localitatea Băcia, au devenit hub-uri importante pentru companiile din industria auto și high-tech, care optează pentru producția mai aproape de clienți prin procesul de „nearshoring”. Tendința a fost accelerată de provocările din lanțurile de aprovizionare cauzate de pandemie, ceea ce încurajează din ce în ce mai multe firme să își stabilească operațiunile în Europa Centrală și de Est.

CTPark Deva oferă atât spații disponibile pentru închiriere, cât și condiții excelente pentru companiile din logistică și producție, care doresc să își optimizeze distribuția și să beneficieze de poziționarea strategică în centrul României.

Articole similare

Ad