Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS a fost desemnat lider in industrie de catre clienti

UPS Freight Forwarding a fost desemnat lider pentru activitatea de freight forwarding in cea de-a 6-a editie a studiului comparativ a performantelor din industrie condus de Mastio & Company. Studiul independent, care masoara valoarea si loialitatea clientilor, se bazeaza pe intervievarea a peste 1.500 factori de decizie din sectorul freight forwarding la nivel mondial.

„Divizia UPS Freight Forwarding este foarte atenta la feedback-ul primit de la clienti, in special din partea intreprinderilor mici si mijlocii si ne adaptam serviciile si cultura organizationala in consecinta”, a declarant Philippe Gilbert, presedinte UPS Supply Chain Solutions. „Acest clasament, care ne plaseaza pe primul loc, este o dovada a eforturilor incredibile depuse de angajatii nostri in fiecare zi si o reflectare a contributiilor aduse de segmentul de transportul aerian si maritim asupra profitului nostru operational in cel de-al patrulea trimestru din 2018.”
Studiul Mastio identifica zonele care ofera cea mai mare valoare pentru transportatorii si factorii de decizie din sectorul freight forwarding, inclusiv metrici axate pe securitatea lantului de custodie, respectarea termenelor de livrare si executia operationala. In toate aceste arii UPS a fost desemnat lider. De asemenea, factorii de decizie din sectorul freight forwarding subliniaza importanta urmaririi expedierilor si a notificarilor in timp util ca elemente critice care aduc valoare adaugata afacerilor si un nivel ridicat de satisfactie.

Articole similare

Ad