Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO are un nou presedinte

Iveco anunta numirea lui Thomas Hilse in functia de Presedinte al Iveco Brand. Noul oficial a preluat responsabilitatea globala de gestionare a produsului, vanzari, marketing si dezvoltarea retelei pentru brand-ul IVECO, sarcina sa fiind sa intareasca pozitia marcii si sa extinda prezenta acesteia pe pietele internationale.

„Suntem foarte incantati sa-l intampinam pe Thomas in organizatia noastra: domnia sa ni se alatura intr-un moment important in istoria noastra, cand tocmai am lansat noua noastra gama de vehicule comerciale usoare Daily, gama IVECO Way cu noul camion IVECO S-WAY, iar oferta noastra s-a imbogatit substantial in ceea ce priveste digitalizarea si servitizarea. Thomas vine cu o experienta solida in business-ul vehiculelor comerciale si in managementul international, care va fi valoroasa in conducerea cu succes a brandu-lui IVECO peste tot in lume”, a declarat Gerrit Marx, Presidente Vehicule Comerciale si Speciale.
Thomas Hilse vine cu o experinta solida, acumulata in cei 22 de ani in industria autocamioanelor, autobuzelor si vehiculelor comerciale, avand mai multe pozitii de management international pentru diferite marci din Europa, NAFTA, America Latina si Asia de Sud-Est. Responsabilitatile sale au acoperit toate aspectele afacerii, de la Vanzari si Dezvoltare de Afaceri, la Serviciul Clienti si Planificarea Produsului, ajungand in functia de Director Executiv. A studiat Ingineria Mecanica si Administrarea Afacerilor si are masterat in Relatii Internationale.

Articole similare

Ad