Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit premiaza eficienta in transportul de persoane

Concurenta acerba in toate sectoarele de activitate face ca presiunea pe reducerea cheltuielilor si cresterea profitului sa fie tot mai mare. Companiile trebuie sa se adapteze in permanenta la piata, jongland atat cu raportul cerere-oferta, cat si cu evolutia elementelor de cost de operare. In transporturile de persoane, pe langa toate acestea, intervine si componenta sociala.
 

In 15 ani de activitate in presa de transport din Romania, noi, la Tranzit, am urmarit evolutia industriei, am vazut cum s-au dezvoltat afaceri de succes si am fost alaturi de firmele care s-au aflat in dificultate, fie ca vorbim de cele din mediul privat sau regiile de transport public. Iar din acest an vom premia eficienta in transportul de persoane, asa cum o facem de mai multi ani si in transportul de marfa si logistica.
Avand in vedere diversitatea acestui domeniu – transport ocazional, transport regulat judetean, interjudetean, regulat special, international, transport urban – departajarea intre companii nu este usoara. Si tocmai de aceea vom lasa cifrele financiare oficiale sa vorbeasca de la sine. Pe langa profitul net si cifra de afaceri vom analiza evolutia activelor totale, a flotei, a balantei dintre creante si datorii, a numarului de angajati. Si, cel mai important, nu il premiem nici pe cel mai mare, nici pe cel mai bun, ci pe cel mai eficient.
Cele doua premii care vor fi acordate sunt „Cea mai eficienta companie de transport calatori“ si „Cel mai eficient operator urban“. Premiile vor fi inmanate castigatorilor in cadrul Galei Tranzit, programate pentru 4 noiembrie 2016, la hotelul Grand Italia din Cluj. Tot cu aceasta ocazie vor fi decernate si premiile pentru eficienta in transportul de marfa si logistica. Ceremonia de premiere de seara va fi precedata de doua conferinte desfasurate in paralel pe parcursul zilei – pentru transport de persoane si transport de marfa – in cadrul carora vor fi dezbatute cele mai „fierbinti“ subiecte ale momentului.
Nu pierdeti Gala Tranzit, cel mai important eveniment de transport al anului!

Articole similare

Ad